Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vidi alapján 2T-nek gondoltam a motrot....
Mit mondasz? tessék?
Vazze, akkor a hallásom már nem a régi....
Nem 250-es crf.3 padló 4t-nek 2t 2 padló
De ez 2T volt. Hanyadikban kellett nyelezni?
Nagyon messzire lett eltolva a rámpa 250 4t már kevés ide 250 2t-nek is elég húzós volt nyelezni kellett rendesen.
Nem már nem akart ugrani, de semmi baja nem lett
Ez a nagy ugrón történt? Mi lett a sráccal? Ugrott még utána?
Ámerika
Csö emberek .Pár mai kép:
Köszi hogy irtál de nem nekem kell hanem egyik ismerősömnek nekem mondjuk biztos jó lenne mert nekem 125-ös van. Mennyibe mennek az alaplapok amúgy mert még viszonyítani se tudunk ha tudnál valami árat mondani?

Azért köszi
- valaki
Sziasztok!
Megy innen ma valaki motorozni sóskútra valaki?
hellotok
Nah összedobom a reggelit
Hát persze... És ezexerint a gyárban csupa teheccségtelen mérnök van, mert erre a csodára ők nem jöttek rá...
CRE-kbe nincsen semmi folytás,,vegyél hátulra egy kisebb lánckereket ha pl 48 as fogszámú van most akkor egy 44 est ,,elöre,,egy nagyobbat,,ha 11 es van akkor sztem 13 ast és akkor gyorsabb lessz,,,de terepen meg kicsit érezhetően gyengébb is nagyon kicsi nem jó hátra,,meg nagyon nagy előre,,mert akkor nem lesz bene erő annyi,,de ha aszfalton használod csak akkor sztem hátra egy 42 es is elmegy..........
Hello van egy Honda CRE 50 es notorom és azt kérdezném hogy lehetne tuningolni h gyorsabb legyeb ?
van e benne folytás vagy beállitás kérdése?elöre is köst!
sztem is felesleges ienekkel bajlódni
csak érdekesség képpen megkérdeztem
azért köszi
hát ez halandó embernek felesleges aki azt mondja hogy kevés a cr250 az esetleg a BUBBA