Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, az jól.... de időközben három hete hanyatt estem egy tuskón, és azóta úgy fáj a hátam, hogy nem bírom felemelni a motrom... veretés majd később, lehet csak majd a monszun beköszöntével
Ez az egyetlen ktm, amit szívesen elfogadnék de komolyan.
Szia Nikk
Miújság?
Lábad hogy van?
Persze szewa mindenki
Nekem is teccik a rohadék
ja és persze gratula az új géphez
elvitték a cbr-t?
új motorom vazze...nemsokára ezzel pergek
szewasztok
jah éshogy milyen azt nemtudom multkor láttam egyet neten. 70 körül volt ha jól emlékszek
Igen ezt a gumit a nagyon mély homokban használják, de nemcsak hillclimbnél láthattál ilyet, amikor az Ámerikaiak kimennek a sivatagba ugrálgatni, akkor ők is ilyet raknak fel
felovettelek
ÜDV..
Tud vki segíteni?RMZ 250 -be mennyi gyapot kell h tényleg megfelelö jo hangja legyen...enyém most azt hiszem kissé érdes..akkor most sok van benne vagy kevés...mennyit tegyek..köszi
volt nekem is crm em....250 es nekem bejött..jó volt vele mocizni...
a tiedben az lenne a jó hogy van hozzá szupermotyó kerék...és tudnék vele járni pestre....még gondolkodom rajta hogy ha eladom....amugy nem rossz...vegyél fel msn re és még dumálhatunk róla egy kicsit
ser_zo@hotmail.com
semmit nemkell rajta szervizelni megy én nemnyultam a blokkjához 2000kmet mentem vele én olajat még nem kellett cserélnem most csak kuplunglamella kopott egy picit, 370ért odaadom
visontán gokartpályán megálta a hejét...
hát érdeklődni lehet ugyebár...
mennyiért adod? állapota, szervizelve mikor volt...stb..mesélj róla egy kicsit
hátde eladod azt meg megveszed ez ésakkor marad lóvédis erre meg nemkell költeni csak a benyára de csak fele anyit mint a rm be vagy miaz
köszi 100%ban megvagyok vele elégedve..csak mondom..pénzhiány...ez a szar ebben a kurva életben.....minden a pénz körül forog
nemakarok beokoskodni de nekem pont eladó a motorm igaz nem simson de csak 6litert fogyaszt, nemkell rá költeni kb 140et megy is meg nagyon erős, sm plusz cross kerekek is vannak gyönyörüen néz ki 50es papir ugyhogy tudod használni nyugodtan, tuning kipufogórendszer 35 le simán megvan , ha érdekel irj itt vagy akárhol
öcsém nem vagy normális
aham értem azt hittem h nem vagy vele megelégedve
hát akkor sok sikert a terveidhez! nekem különben nagyon tetszik ez a gép ahogy megcsináltad!
ha van képed róla még akkor szívesen megnézem ha gondolod tedd be ide a fórumra vagy küldj légyszives a mail címemre!
cstamas16(kukac)freemail(pont)(hu)-ra köszi
kell pénz jogsira meg valami kismocira közútra....meg elegem van abból már hogy benzinre nincs pénzem+magamra sem...de azért ha tehetem motorozok szóval..ha elviszik elviszik, ha nem, nem....tökéletes állapotában van tényleg...csak már észrevettem hogy nem lesz ennek igy jó vége hogy mindig csak költöm rá a pénzt..vegyük csak a benzint..egy motorozás 6 ezer HUF.....annyiból egy simsont tankolok 1 hónapig és ugyanúgy elmegyek motorozgatni ösze vissza vele...és csak visznyítás képpen.....1200Ft egy dugó a simsonhoz....30 az RM be....szal....Pénz hiány miatt adom el..ez a lényeg..de a motorozással nem akarok felszámolni..ha egy babettám lessz akor azt fogom kínozni mondjuk az nem kéne azért
Mivaaan?
h h eladod a gépet?
pedig nagyon szépen megcsinálgattad meg minden
amúgy hello mindenkinek
SKYRO amit küldtél kép az a lemenőnapos motoros msn igazolványkép( ) na azon a ghépen ijen firmányos furmányos gumi van az mijen? vagy mireahsználják? valami mélyhomokban vagy mi? láttam hilclimbnél is már olyat...