Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én gondoltam hogy a gyújtással van a gond

de nemtudtam, hogy a főtengellyel is

akkor lehet, hogy találkozunk! de nem biztos!

sejtettem...Nos egyrészt ez UGYANÚGY 1990-es, mint az enyém, de nem is ez a baj. Egy ismerősöm már megnézte, két okból nem pörög ki egyszerre szerinte
-tekercseltetni kell a gyújtását, mert gyenge
-lógott a főtengely, mint nagyanyám melle, és ezért a jeladó összevissza kolbászol a jelfogó felett, mikor arrafelé prödül, mert ott van dolga
http://www.hasznaltauto.hu/2263570_honda_cr_1992

ez az

tegnap elmentem aludni azért nem írtam
a szegedi barátok többet járnak mint én,,,
jó te meg mindig erdélyben motorozol
kicsit sem vagyok irigy,,,,aaaahh dehogy,,,
séérűűt
azt bánom hogy cariolit nem láthatom majd menni....
naná
akksit feltöltve,kártya ürítve
itt is lesz csata rendesen...
csak 40 rajthely van..és vagy 3 szor annyi nevező....jobb lesz az odőmérő mint a vasárnapi futam
CSINÁLJ KÉPEKET, MEG VIDIT,,,
azért én szurkolok a magyar junioroknak is a hétvégén a holland futamon, kemény lessz 200 indulo, full-full homok,,, HAJRÁ FIUK,,,

MX85
Lukács Kristóf 91
Sziklavári Patrik 92

MX2
Szvoboda Bence 42
Sziklavári István 43
jaja,kb fél óra és indulunk
mentek a hétvégén a csehekhez,,?
majd lengetjük neki a magyar zászlóót
Hajrá KORI 108,,,
Készüjj Dani,minnyá indulás
Üdv emberek.

Örömteli hírem van a Kornél rajongók számára. A napokban elindult a weboldala. Jelen pillanatban még az adatok feltöltése zajlik, de Loketből már jelentkezünk.

http://www.nth108.com

Bocs az önreklámért, de szerintem sokakat érdekelhet.
hi

Azt szeretném kérdezni,h milyen mocit vegyek
nemrég raktam le az A kor és nem tom h milyen mocit vegyek(enduro)
az elözö mocim egy versenyenduro volt(50 es) az erös volt(viszonylag),a futómüve első osztályú volt, 2-3 m magas dombokról ugrattam és meg sem kottyant neki

A mostani mocit amit venni akarok azt is hasonloan terepezésre IS meg városban szaladgálásra szeretném használni de lovém az nincs olyan sok max 280 000 ft os mocit tudnék venni, de tudomásom szerint olyan mocit amivel lehet krossozni is és van forgalmija is ennyi pénzért nem adnak.

most nem tom h vegyek megint egy 50 es versenyenduro vagy egy pl egy yamaha dt
msn van, rendes77(kukac)ingyenpostaangolul.hu

De most lépek aludni, ott a minivideo, jóéjt
persze tegyél csak fel 1 et:)
msn? skype?
Hm. Sajnos csak egy-egy ugratás (eleinte átgurulás), meg ilyenek vannak, semmi összefüggő onboard, és rövidek is. Az elmúlt időkben meg annyira kezdtük jól érezni magunkat a pályán, hogy nem fényképeztünk...De feltehetek egyet.
neked van msn ed vagy skypod?
nah az király gondolom az első vidihez képest az utolsón látni már valami fejlődést