sejtettem...Nos egyrészt ez UGYANÚGY 1990-es, mint az enyém, de nem is ez a baj. Egy ismerősöm már megnézte, két okból nem pörög ki egyszerre szerinte
-tekercseltetni kell a gyújtását, mert gyenge
-lógott a főtengely, mint nagyanyám melle, és ezért a jeladó összevissza kolbászol a jelfogó felett, mikor arrafelé prödül, mert ott van dolga
Örömteli hírem van a Kornél rajongók számára. A napokban elindult a weboldala. Jelen pillanatban még az adatok feltöltése zajlik, de Loketből már jelentkezünk.
Azt szeretném kérdezni,h milyen mocit vegyek
nemrég raktam le az A kor és nem tom h milyen mocit vegyek(enduro)
az elözö mocim egy versenyenduro volt(50 es) az erös volt(viszonylag),a futómüve első osztályú volt, 2-3 m magas dombokról ugrattam és meg sem kottyant neki
A mostani mocit amit venni akarok azt is hasonloan terepezésre IS meg városban szaladgálásra szeretném használni de lovém az nincs olyan sok max 280 000 ft os mocit tudnék venni, de tudomásom szerint olyan mocit amivel lehet krossozni is és van forgalmija is ennyi pénzért nem adnak.
most nem tom h vegyek megint egy 50 es versenyenduro vagy egy pl egy yamaha dt
Hm. Sajnos csak egy-egy ugratás (eleinte átgurulás), meg ilyenek vannak, semmi összefüggő onboard, és rövidek is. Az elmúlt időkben meg annyira kezdtük jól érezni magunkat a pályán, hogy nem fényképeztünk...De feltehetek egyet.
de nemtudtam, hogy a főtengellyel is
akkor lehet, hogy találkozunk!