Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sx-f ?
Amúgy rengeteg a gianelli kipufogó, az autókat meg 70-80-nal előzik keresztben elforgó hátsó kerékkel...
Iszonyat csúszós aszfalt volt a főutcán!
Életkép:
sxf
ez a kép kamu!

ez nem SX

amúgy lehet, hogy ott normális keretek között motoroznak...
Gratula Megtaláltad!
Nem volt még crm-em nem tudom hogy kellene állnia! De láttam 125-ös kx-et is menet közben ülés- oldalidom, rajtszámtartó nélkül! Srác úgy furikázott a városban vele! Nagyon lazán nyomták... Rengeteg cross-motorral járkálnak, úgy hogy a rendőr még csak rájuk sem néz!
KTM!
Hello all!
Valaki nagy guru megtudja nekem mondani h a ktm 125 ösök crossokat meddig hívták Mx nek? Sx elöttiekre halottam h azoknaka neve mx volt igaz ez vagy,,csak valaki kitalálta? havernak van egy 92 es csak azért kéérdem h az sx vagy mx névügyileg
a kerékjáratnál

nincs egy kicsit megzuhanva a motor segge?
Ilyet láttam már itthon is sportmotoron...
reggelt
Szeva,
remélem a gyerek jól van...
szia,most olvasom csak! milyen volt?magnum atesz kint volt
Üdv Mindenki!
Ehhh...
Miért nem tolerálják úgy Mo-on a motorosokat mint görögben? Pedig lehetne etalon:
No hol a rendszám?
hát végülis az enyémsem füstöl melegen.
A szevizkönyvbe benne van hogy hogyan kell beállitani a különolajzást, lehet valaki elállitotta és sokat kap!
Van manualod?
Nekem a DT meg a CRM se füstölt miután bemelegedett azért gondolom h ha meleg már nem kellene füstölnie nem?
a 2t az füstöl picit nem? amugy a különolajzáson lehet állitani !
szevsztok!
vettem egy KDX 250 est
Lenne egy kérdésem a mocival kapcsolatban: be van melegedve a moci teljesen és még akkor is füstöl egy nagyon picit, a kipufogórendszer ki lett égetve, új légszűrő van rajta, a karbi ki van takarítva, különolajzásos( szerintem azon nem lehet állítani )..... vagy a súberen állítsak? valaki vmi okosat mondjon légyszives köszi csáó
Helló nem jösz ki ma ferihegyre?
jaja
Swhol senki?
Micsoda új smiley-k
Szia attila vagyok akor 6 ra megyünk oda hozzád
Szeva mindenki a reptérre ma valaki? Kb 5-6 felé megyünk.
CSŐŐSZTÖK. Megjöttem a nyaralásbó
Keresek Xr hátsó sárvédőt, vagy vmi ehhez hasonlót ami meg van törve és van rajta lámpa, valamint 18-as 19-es elsőkerékhez való cross/crossos sárvédőt!
irj mar egy telszamot lecci...:)