Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó jaz amennyi időm mostanság van motorozni.
Az csak valami 60 ló... mint a lezserkettes zsiguli
Én csak egy kis haccázas szörnyön meditálok.
Egy ilyesmi sárga 750-nel mentem eccer úgy 5 éve. Azon asszem akra csövek voltak, a menetteljesítménye nemigen bűvölt el, de a hangja.... aztán a 9 kilós pengébb lehet. És a 80 lóerővel nemigen szakad szét benne a főtengely... . Meg fagyálló se kell bele
A D betűs technikán én is gondolkodom.
Ámátőr... a logisztika egy fontos feladat
Vazze... elattad a kawát? szar 4 kilóért? Hát mikori volt ez a vas? Vazze, annyit lehet nekem is megért volna

Ugyanis valami csavargós motrot keresek...
Ja és a sörike is elfogyott.
Hát hogy 4 kilával vastagabb egy motral meg vékonyabb lettem.
Motrozás nyema? Hát hoggyan lehet ez?
Mosmá mától nyema.
Szewa szesztesó. Tehát ivás oksa

Oszt a motrozás? Ártérben?
Jé egy nikk cimbi.
Iszom iszom.
Pontossan. De sörtöt is kell inni közben
Szal ez az.
Jó estét ez az endurocross topik?
Az én motorom bátran megvehetitek, ma meg holnap még szétszedve meg lehet nézni a blokkot, aztán belerakjuk az új főtengelyt...vegyétek vigyétek 1.100ért adom hozzá ajándékba keme motorját 830ért csak a KTMet
Valakinek Husqy CR/WR felújítva?
Szia.Igen ez mind igy igaz, felujitva+babeta gyujtás (mert a gyári drága)házi készitésü elektromos cuccok(mert az 1000Ft bol megvan..)rátákolva felismerhetetlen alkatrészek hát igen szegények a sufnituningos eladók..
Ejj, de ismerős lenne a szitu...vegyük meg a szép kis motort, nem baj, hogy szar a főtengely-dugó-karbi, csak nem olyan sok a felújítás. Aztán két hónap tömény alkatrész utáni rohangálás, szinte minden nap, aztán jön az "az se jó, ez se jó", meg "ha már kicseréltük ezt, abból is inkább új kéne"...és ott repül a 100-as...

NEM csinálnám még egyszer meg. Motort vagy ÚJAT, vagy felújítottat. És olyat, amire nem a tulaj, hanem egy szerelő mondja, hogy igen, apukám, ezt vedd meg, mert ezzel sokáig nem lesz bajod.
Magyar használtmotorpiac...phhh...
-6ba
+ +ba

de előszőr a T4R-t (TS-R-t) kell rendbe rakni

zoozee ha olvasod akkor felhívnál ma? egomba leszek tudod az új számomat 865.....

Ruf An
ami főtengellyel kezdődik azmár felejtős!
gyújtásra aztmondom, hogy 50 körül az egész (tekercs, tirisztor stb)
de egy főtengely6ba

csináljak én simson on boardot?
Ettől még lehet más baja is, én nem láttam a motort, bár a srác ért hozzá.
Tettem fel egy kis videót, amire Husqy feltette az onboardját, azóta azon filózok, hogy a hétvégén csináljak-e én is egyet...