Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyan annyi,,
250 es cr re mennyiért tudna gyáratni eggyet?
amúgy hellosztok
Most voltam nálatok :D 2 nap béreltem motort, körbejártam az egész szigetet ;) Csodálatos volt.
Melyik városban vagy? Mit csinálsz?
Na akkor ha aktuális lessz megkeressük egymást
tudok neked olyan embert aki profi tuning rezot csinál neked annyiért, veszprémben,,
De mindenek előtt elkell adnom a gasgas-t ami nem lessz egyszerű
Hát ebben igazad van 35ért lehet rezót kapni? nemtudtam ez így akkor nem olyan horror
www.ebay.com itt találsz hozzá egy csomo alkatrészt,,,
honda cr 500.itt van egy komplett 1600 dollárért,
nade azt még át is kell hozatnod, és táskában mégsem fér el,,
szerintem lehetne 500-as blokkot olcsobban is szerezni,, 600-ért meg már hibátlan crf-et is kapni,, keresni kell egy motorhibásat olcson,, rezot csinálnak 35-ért, aztán már csak egy pár tarto fűlet kell maratni és annyi,,,
azért a 10.e. eur az mégis csak 2,3 mill ft,,
Itt elég drágán adják ugylátom
USA-ba 9000 dollár a zsír ujj használtba van 7500 dollár között
Ha egy crf-ből csinálnék akkor ahogy számolgattam kb ugyanott lennék mintha készen megveszem,egy cr 500 blokk kb 300 ezer egy hibás crf 5-6-700ezer évjárattól függ, plussz a heggesztgetés meg kipu rendszer
www.mobile.de ott találsz, de nem olcso ,olyan 10.e, eur környékén mérik, egyszerűbb lenne összerakni eggyet egy motorhibás crf-böl, meg szerezni bele egy 500 as 2t blokkot, ami szintén nem egyszerű,,
de én lebeszéllek rola,, egy mostani 300-as sokkal jobb, és könnyű berugni is,,
CSak még nemtudom hol kéne körülnézni
Nekem már régi álmom egy aluvázas 500-as
volt egy kx 500-am, bö másfél évig hajtottam, meg lehet szokni egy idö után,,
Neked volt 500-as 2-t?
szeretnék én is jelentkezni a chipendale állásra, jol riszálok, és tömondatokban beszélem az angolt,,
elmondom neked mi a baj az 500-as 2t-vel enduroban, kurvára nem egyszerű berugni, ráadásul tökre fölösleges az a sok erö, lefáraszt fölöslegesen,, nekem volt jo másfél évig,,
elg szoros labuk van gondolom mashol is dzsunga van rajtuk. na megyek lejart az idom draga itt a net . sziasztok .
képet, videót
csá,megvan a motyó
Más így hirtelen nem jut eszembe, ott olyanok a csajok, mint az őzgidák... (nem olyan kecsesek, hanem olyan szőrösek)
hali