Én pedig azt ajánlom amit gyárilag szerelnek fel!
REGINA 520 O RING-est!Nem olcsó de bírja a nyomatékot!A 125-ös CR-hez persze nem kell olyan erős lánc mivel nem alapból adja le az erőt és könyebb is mint az EXC!Én ezt ajánlom azt hogy kire halgatsz az a te dolgod:)
Volt itt szó régebben láncokról! De már egy fél órája keresem visszafelé az írásokban, csak nem találom!
Ki mit használ- ajánl?
EXC 450-re kellene...
Köszi
Sziasztok!Tudom nem adásvétel de hátha valakit érdekel...Cross szemcsi Fox main pro zsir uj ajándékba kaptam,de én nemhasználok szemüveget ezért tovább ajándékoznám...12eFt-ért
én is szoktam kijárni töviskesbe...
amugy ismerem a Csiki-t.
Vasárnap nem jössz Nyáregyre krosszozni egyet? Én megyek égetni magam az "új" géppel!
Kecskeméten elcsapott egy motorost egy helyijáratos busz, a sofőr bepiálva...
A 125-ös CR-en hanyas lánc van?
Ebből is okosodom...
A lánccsere megérett! De hátha vannak tapasztalatok másnak más láncokról...
Régóta kened KTM-el?Ha vágod őket lenne hozzád pár szakmai kérdés!
REGINA 520 O RING-est!Nem olcsó de bírja a nyomatékot!A 125-ös CR-hez persze nem kell olyan erős lánc mivel nem alapból adja le az erőt és könyebb is mint az EXC!Én ezt ajánlom azt hogy kire halgatsz az a te dolgod:)
Én 125-ös CR-re X-gyűrűs AFAM-láncot használok, 14 ropi volt, fél év alatt egy mm-t nem nyúlt.
Ki mit használ- ajánl?
EXC 450-re kellene...
Köszi
lánckerekek, lánc, adapter, 320as tárcsa van hozzá, ja persze gumi is...csak a héten 160e HUF!
Tudom, hogy nem teljesen ide vág a téme, de nem tudjátok mikor lesz (ha lesz még) "Citadellai gurulás" ? Köszi a válaszokat!
érdekelne hogy tudtok -e valami tapasztalatot mondani ezzel a gumival kapcsolatban:
http://www.pasztoy.hu/motor/pr...
de képed lenne róla?
ez vmi tuning cucc? vagy csak a gyári formájára csinálja?