Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen új géppel?szerintem nem tudok mert most sok a meló,ma amugy kitört a kocsim kereke,gömbcsukló eltört
Hi!
én is szoktam kijárni töviskesbe...
amugy ismerem a Csiki-t.
Király! Na, majd muti, amint lehet!
Vasárnap nem jössz Nyáregyre krosszozni egyet? Én megyek égetni magam az "új" géppel!
szia,redbull x-fighters megy,fmx bajnokság asszem spanyolba.összeraktam a motyót,igazábol ma lett kész.majd rakok fel képet!
Nincs nekem olyan, amennyit én TV-zek, elég az RTL-Klub, TV2 és az M1

Kecskeméten elcsapott egy motorost egy helyijáratos busz, a sofőr bepiálva...
sport 2,most
520 O-ringes...hm.
A 125-ös CR-en hanyas lánc van?
CZ ORM. Ha nálam a 625-ösön kibírt 13e km-t akkor sztem annyit nálad is elmegy a 450-esen...
Köszönöm! Csak finoman érdeklődöm, tapogatódzom!
Ebből is okosodom...
A lánccsere megérett! De hátha vannak tapasztalatok másnak más láncokról...
Mondhatod! Volt pár KTM-em! Annyira nem értek hozzájuk, de ha tudok segítek...
Raks 11!Hello
Régóta kened KTM-el?Ha vágod őket lenne hozzád pár szakmai kérdés!
Én pedig azt ajánlom amit gyárilag szerelnek fel!
REGINA 520 O RING-est!Nem olcsó de bírja a nyomatékot!A 125-ös CR-hez persze nem kell olyan erős lánc mivel nem alapból adja le az erőt és könyebb is mint az EXC!Én ezt ajánlom azt hogy kire halgatsz az a te dolgod:)
Raksi, keresd meg .kutyát valamelyik topicban...ő a 40ezres szettet 28ért hozta apámnak
Sok tapasztalatom nincs, de megtöröm a csendet:
Én 125-ös CR-re X-gyűrűs AFAM-láncot használok, 14 ropi volt, fél év alatt egy mm-t nem nyúlt.
Volt itt szó régebben láncokról! De már egy fél órája keresem visszafelé az írásokban, csak nem találom!
Ki mit használ- ajánl?
EXC 450-re kellene...
Köszi
csiki mi a teljes neved énis egri vagyok és szoktam kijárni a töviskesbe lehet ismerjük egymást
Sziasztok!Tudom nem adásvétel de hátha valakit érdekel...Cross szemcsi Fox main pro zsir uj ajándékba kaptam,de én nemhasználok szemüveget ezért tovább ajándékoznám...12eFt-ért
A Jó Barátok Klubban Vickynek egy barátja most vett Berget, nem tudom, h SM-e vagy enduro, egy kérdést megér.
Nem kell valakinek egy BEHR SM szett? Berg alatt volt, de jó KTM-be is gond nélkül...

lánckerekek, lánc, adapter, 320as tárcsa van hozzá, ja persze gumi is...csak a héten 160e HUF!
Sziasztok!

Tudom, hogy nem teljesen ide vág a téme, de nem tudjátok mikor lesz (ha lesz még) "Citadellai gurulás" ? Köszi a válaszokat!
Üdv, betyárok. Messze van a múlt és a következő vasárnap, holnap ha elpattan valami, megint bevágom a CR-t az Astrába...
hello

érdekelne hogy tudtok -e valami tapasztalatot mondani ezzel a gumival kapcsolatban:
http://www.pasztoy.hu/motor/pr...
jah most olvastam h tuning bocs
de képed lenne róla?
van róla valami képed h miet csinál?
ez vmi tuning cucc? vagy csak a gyári formájára csinálja?