Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most hogy szép kerekek a mondatok probáld meg használni a válasz erre gombot, az is sokat segít abban, hogy megértsük mit szeretnél
ez a viccek topic vagy micsoda?
Ez egy szép kerek mondat.
Elöbb utóbb majd találsz............
bár a te igényeidnek megfelelőt lehetséges h ne mmostanába

Ez se rossz azért: ,,kérjünk hogy irdd le egy szép kerek magyar mondatot''
de még nem találtam sehol pedig vennék már mert most lesz a szülinapom 15. én és utána venni akrok
a markolattal nem rád céloztam csak 1 pl volt
hát akkor jó keresgélést.........
Ide figyelj,Kisöcsi!
Rohadtul idegesít a helyesírási hibáid....
sőt sérti a magyar nyelvet! kérjünk hogy irdd le egy szép kerek magyar mondatot! köszönöm
Hát de én nem tóm miien a motor ok és én nekem tök mindegy hogy miien a markolat de én költségmentes motort akarok
figyi igaza van Sutyeráknak most ha neked 1 gumi drága akkor ne motorozz!
meg sokann vannak úgy már megfigyeltem ha motort vesznek azt nézik legelőször h mien a színe,meg h nem tetszik pl a markolat meg ieneket...
ne azt nézdd ezen sem h mien gumi van hanem h motorikusan mien...
ja és van egy eladó honda cr 80 as krosz gép eladó 170 000 körül alkuképes uj gumi anyira uj hogy a szerelőnél van
Javítsd már ki Wordben a rohadt helyesírási hibáidat, nem igaz, hogy ennyit nem tudsz megtenni
jó ok de én jó motort akarok venni jó gumival szánok rá anyi pénzt
Ne a gumi miatt nyávogjál már...melyik a jobb szerinted? Rossz motor jó gumival, vagy jó állapotú motor használt gumival? Az első benne van 70-80ezerbe, még a második csak 9000...
Írjál már MAGYARUL, erre találták ki a Word, vagy most már a Mozilla 3 is kijavítja neked az elrontott szavakat, nálad valószínű piros aláhúzás lenne az egész...
nem tom jobb lenne ha krosz gumi lenne mert drága egy uj gumi én pedig most veszek a motorom ra gumit és 9000 pénz
Sztem az a legkevesebb h mien gumi van rajt....
de nem jó mert szopermoto gumi van alatta nekem kroszgumival kell
ha szolnokon van jó mert nem mesze van ittt lakom tiszakécske mellet
ja eszt láttqam és ez azé nem tetszik mert levan fest ve és holl van szolnok
de már mindent átnéztem a sportmotornak az aproját vagyis a motor.hu a expreszt, a hasznaltmotorok.hu, a hasznaltmotor.hu, a hasznaltauto.hu van még?
Szept.20 Amatör Motocrossverseny Egerben a Töviskes-völgyi crosspályán!
ja és elöl hátué tárcsafékes legyen e-mailba irj
valaklinek van eladó crm 125 öse érdekelne 200 000 ft vagy kicsit több