Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyrészt ez túl értelmes téma, másrészt kirívóan jó a helyesírásod...várj, míg vissza tudok szokni...
sziasztok!kérdésem lenne ?yamaha wr 450-es vagy honda crf450x-es motorról vélemények,tapasztalatok?vajon melyik és miért?esetleg ezek 250-es változatai?endurocrossra .
szávúúúúz
Hozzam max ket nagy fulesre johetsz
mek császtok
Hozzád lehet menni korrepetálásra?
nem én a középső padsor leges leg első padba ülök de a tanár ki tudja olvasni
hát ne is legyen pálya gumi mert azokat nem szeretem
Te vagy az a gyerek az általános iskolában, aki mindig hátul ül, és minden tollbamondására azt írják, hogy olvashatatlan, megszámlálhatatlan hiba...imádom ezeket az embereket, annyit lehet röhögni rajtuk
mi lenne, ha abbol a penzbol inkabb korrepetalasra jarnal
Neked az a lényeg látom ha motort veszel akkor a gumi az jó legyen rajt
Ha a motorja jó de a gumi nem nehogy meg vedd majd a CRM-et
még csak 1 éve vettem
de találtam egy jó motor t csak az a baj hogy Kawasaki és aszt mondat tesó hogy nem jó
Eléggé le van lakva ez a CR...látszik, hogy Te voltál a gazdája
erre büszke lehetsz
elirtad heJesirasubk
de ha most nem gépelnék szerintem senki nem tudná kiolvasni mert én vagyok a 3. leg csunyább és helytelen író
Juhúúú, együtt a banda!

Na, srácok, előkapni a "Helyesírásunk" c. nagyregényt, mert ki itt belép, hagyjon fel minden reménnyel
de szerintem megéri ennyi pénz t.
a hje sírásom nekm is rosssz, de azért remélem többnyire érthető hogy mit akarok
ki gondolta volna, h ilyen vidam lehet egy vasarnap este
Tipikus "bagoly mondja..."
Hagyd, tegnap nekem se sikerült erre rászoktatni...így izgalmasabb, tippelgetünk, mit kinek mondott...
így nézet ki még régen m de már ujjgumi lesz és egy pár matit levitt a sterimó de bivaly erős.
heJesIráSSi vetélkedÖ