Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halottam behalt a vasad ,Részvétem ! Mi történt vele ,hisz nemrég full generál volt? Ez lesz a következö jelölt?
Arany /János/

Volt már itt valakinek Weber/C tipusu törése? Ha igen tudna rola infot mondani ,felépüléssel kapcsolatban!Oktober 6. körul szedik le a gipszet ,és egy hét mulva motoroznák /fogok tudni?/
bemutató,körbejárós videó
http://motocross.transworld.ne...
Csőő
Láttad már a 09 es crf et?
GECCCCCÍÍÍDÚÚRVÁN néz ki szerintem
Igen kötekedölöm
Pedig azt is mondta, hogy július-augusztus során eljön felénk zúzni egyet.... lehet, úton van valahol?
Hm....

Te most kötexel itten
Zoozee tényleg komolyan eltünt Mióta kérdeztem tőle az EXC karbi problémát azóta semmi életjel Lehet azóta gondolkozik hogy mit is írjon vissza
arany

mehetek melóba
Egyelőre jegelve, kocsit cseréltem arra ment el a lové, és a motoromat sem vitte el a srác aki ígérte. Így hát marad még. Végül is semmi baja majd talán jövőre
Mi a helyzet Kerkyra? Dobozos crossgép alakul már?
Borzasztó ahogy írsz
Legalább, ha írni nem tudsz, ne váltogasd a kis-és nagybetűket a szavakon belül...
Estét mindenkinek
Egy Dominatorral kibővült a géppark
kÉrjen ojat akinek van amojan nekÜnk van nem adom oda
És akinek csak mikrosütője van? az hogyé csinálja meg?
Akkor az tökeccerű. Nézz valami hasonló hosszút. Ha a bütyke nem stimmel az újnak, szedd le a régiről, forraszd át. Én gázos platnin követtem el a műveletet
Nekem 16-ot mondtak

Valszínű h én is veszek valami hasonloót aztán megoldom a kuplungom is babetta fékbowden:)
Nekem elég ha csak a karbihoz megy, mert a különolajzást nem használom.
Én szimszonét vettem meg 300 pénzért... aztán egy kis forrasztás és zsír. Az ipszilonnal szoptam kicsit, de a gyárira 13 ezret mondtak
Sziasztok!
Elszakadt a gázbowden az rmx-ben ha valaki tud olcsó megoldást vagy olyan embert itt Pesten aki bowdent tud csinálni az jelezze!
A gyári elég huzós áru!
Én csak eccer... a másik kettőt a billgécc tette hozzá
hányszor mondod el
Eccerre három hsz lett... legalább megy a zódal
hányszor mondod el