Volt már itt valakinek Weber/C tipusu törése? Ha igen tudna rola infot mondani ,felépüléssel kapcsolatban!Oktober 6. körul szedik le a gipszet ,és egy hét mulva motoroznák /fogok tudni?/
Egyelőre jegelve, kocsit cseréltem arra ment el a lové, és a motoromat sem vitte el a srác aki ígérte. Így hát marad még. Végül is semmi baja majd talán jövőre
Akkor az tökeccerű. Nézz valami hasonló hosszút. Ha a bütyke nem stimmel az újnak, szedd le a régiről, forraszd át. Én gázos platnin követtem el a műveletet
Valszínű h én is veszek valami hasonloót aztán megoldom a kuplungom is babetta fékbowden:)
Nekem elég ha csak a karbihoz megy, mert a különolajzást nem használom.
Sziasztok!
Elszakadt a gázbowden az rmx-ben ha valaki tud olcsó megoldást vagy olyan embert itt Pesten aki bowdent tud csinálni az jelezze!
A gyári elég huzós áru!
Volt már itt valakinek Weber/C tipusu törése? Ha igen tudna rola infot mondani ,felépüléssel kapcsolatban!Oktober 6. körul szedik le a gipszet ,és egy hét mulva motoroznák /fogok tudni?/
http://motocross.transworld.ne...
Láttad már a 09 es crf et?
GECCCCCÍÍÍDÚÚRVÁN néz ki szerintem
Te most kötexel itten
mehetek melóba
Egy Dominatorral kibővült a géppark
Valszínű h én is veszek valami hasonloót aztán megoldom a kuplungom is babetta fékbowden:)
Nekem elég ha csak a karbihoz megy, mert a különolajzást nem használom.
Elszakadt a gázbowden az rmx-ben ha valaki tud olcsó megoldást vagy olyan embert itt Pesten aki bowdent tud csinálni az jelezze!
A gyári elég huzós áru!