Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én Dt-met sem viszik el 180-ért, pedig eléggé tip-top lett így, hogy szinterezve lettek a cuccok, meg minden felújítva...200 fölött költöttem rá ...de inkább megtartom, és majd 50 év múlva sokat ér :-)
még mit nem.
Mást találtam ki: NEM adom (herdálom) el. Itt van a supermoto kerékszett végre, még rászúratom a lánckereket, és lesz egy cross/sm gépem, ami kívül 90-es, belül 2008-as, és mint azt MOST mutatja az élet, jól jön, ha a másik CR125 éppen bedöglik.
Ja..ja ..már nagyon gondolkodom én is 1ilyen beszámitásos dolgon
kb...
Szerintem a mostani viszonyok mellett szinte csak úgy lehet megszabadulni egy használt motortól, ha beszámítják egy újba...
én 220-ért nem találtam vevőt a 90-es CR125-ösömre, pedig igencsak jó állapotban van, eltekintve a karcos idomoktól kifogástalan.
Teljesen igazad van, szerintem eléggé megkéri az árát öcsipók...
Most megne sértödj de 150eFt-nál is megnézik a külsejét is ám...
jök, hella
mek csá
Attól, hogy jól megy még lehet lelakott állapotban, amúgy add el...150környékén, aztán abból szerintem 2-3évre megvan a helyesírásból a korrepetálás, hidd el nagy hasznát vennéd
jééézusom. erre kéne költeni..

gondolkozom h veszek crossmotort megin.. ilyenre gondoltam (L)
ja és a tied azé jobb nekem nem telik ojanra csak ijenra és a csre cr 125 ösre ráfizetek
ne a külsejét nézd hanem mit bir alattam még 4.ben egykerekel
Eléggé lelakottnak tűnik, de legalább a gumik újak
eladó Honda cr 80 as jó álapot korához képes szerintem megéri 160 000 ér de komoly vevőnek 150 000 ér uj gumival hátul és erős motorral szerintem megéri nagyobraváltás miatt csere CR 125 (mindjárt kép mén)
hello adsz egy telszámot?vagy cimet és hogy mikor vagytok ott!qrva jók a pulcsik!
Sziasztok, oktoberben az eggyik 7végén kimegyünk pannonhalmára az idöpont még nem fix de aki tud az jöjjön mindenféleképpen, ne csak a motyoson mutassák meg hogy összetudják hozni a forumosokat!
csá...nem tudtok bontot,cimet stb...ahol van kx 250 hátsó féknyereg?93as évjárat
Szombaton Amatör motocross verseny lesz az egri Töviskes-völgyben!Mindenkit szeretettel várunk.Bárki nevezhet licensz nem kell!
Katerine Prumm
Ő a tavaji mx női világbajnok, idén volt valami sérülése, ő sem megy rosszul....