Az én Dt-met sem viszik el 180-ért, pedig eléggé tip-top lett így, hogy szinterezve lettek a cuccok, meg minden felújítva...200 fölött költöttem rá ...de inkább megtartom, és majd 50 év múlva sokat ér :-)
még mit nem.
Mást találtam ki: NEM adom (herdálom) el. Itt van a supermoto kerékszett végre, még rászúratom a lánckereket, és lesz egy cross/sm gépem, ami kívül 90-es, belül 2008-as, és mint azt MOST mutatja az élet, jól jön, ha a másik CR125 éppen bedöglik.
Attól, hogy jól megy még lehet lelakott állapotban, amúgy add el...150környékén, aztán abból szerintem 2-3évre megvan a helyesírásból a korrepetálás, hidd el nagy hasznát vennéd
eladó Honda cr 80 as jó álapot korához képes szerintem megéri 160 000 ér de komoly vevőnek 150 000 ér uj gumival hátul és erős motorral szerintem megéri nagyobraváltás miatt csere CR 125 (mindjárt kép mén)
Sziasztok, oktoberben az eggyik 7végén kimegyünk pannonhalmára az idöpont még nem fix de aki tud az jöjjön mindenféleképpen, ne csak a motyoson mutassák meg hogy összetudják hozni a forumosokat!
Mást találtam ki: NEM adom (herdálom) el. Itt van a supermoto kerékszett végre, még rászúratom a lánckereket, és lesz egy cross/sm gépem, ami kívül 90-es, belül 2008-as, és mint azt MOST mutatja az élet, jól jön, ha a másik CR125 éppen bedöglik.
gondolkozom h veszek crossmotort megin.. ilyenre gondoltam (L)