Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én az sx el 1:50 el jártam. teljesen patent. és h forgattam mint a szart még így is teljesen jó volt a kenés
Vagy nem forgatod ki rendesen húzd neki jobban
Rendesen meg kéne hajtani, ha mered, és ki fog égni...én azt tenném bele, amit gyár ír... a helyedben.

(én pl. a CR-be 1:20-ast keverek, mert szeretem kímélni a gépet, inkább mosom az olajat róla, mint hogy gyakran szétszedjem, de mióta meg merem cibálni neki jobban, kiég, ha kell.)
köszönöm!
bele....
1:40 es keverék kell vele
Üdv! Pár napja vettem egy 2001-es Yamaha YZ 250-et. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári útmutatójában megadott 1:30-as olaj-benzin keverék aránnyal normális, hogy a kipuffogóból olajcseppecskék koszolják össze a motor hátulját? A hengerből indul a motor bal oldalán egy fekete elvezetőcső, abból is folyik az olaj. Gyanítom, hogy túl sok az olaj a benzinhez, légyszi írjátok le, hogy milyen arányú keveréket használtok.
Előre is köszi: Junti
Csö emberek. Upsz a kezembe került egy crf450 hengerfej, Fehér Gézához megy a drága komplett felújításra szokásos szelepfészek javítás szelep csere meg hasonlok
miután levetted a felsö villa hidat van ismét egy csavar ami a két kupos csapágyat összefogja,, azt is levetted,?
irj az epuletgepesz@citromail.hu ra!nincs cimed!
szia akkor elküldöm a cimem.2 db-ot küldjél köszi
hm..az a része stimm,hogy a felsö részén a csavart letekerem és a felsö villahid lejön de az also nem esett ki még gumikalapálásra sem
ez lessz,,
nem tudja valaki mi lesz most hét végén a halásztelki pályán? Állítólag lesz valami banzáj...
119290 szpáj amit linkelt azt tudom csak ilyen vegyesbe.
letekered a tetején a csavart és kiesik lefelé, a csapágyat meg leűtöd egy üthető csavarhuzoval, a csapágyfészket meg egy vascsövel,,
reggelt...festés elött áll a vázam,viszont az also kormány kiflit még nem sikerült ki guberálni miféle módszerrel tudom kivenni őt és a csapágyakat , , , , , , , , , , , , ,
szia,ilyeneket tudsz küldeni utánvét?
phazer600@hotmail.com
hm?
ez a térdvédőm is van ez 4500ft
msn-ed nincs?
ez a vagyesvágott is van
ez is 1490
én hirdetem igen, ez a t védő van UFO 9500.-ft
pl ilyesmi