Rendesen meg kéne hajtani, ha mered, és ki fog égni...én azt tenném bele, amit gyár ír... a helyedben.
(én pl. a CR-be 1:20-ast keverek, mert szeretem kímélni a gépet, inkább mosom az olajat róla, mint hogy gyakran szétszedjem, de mióta meg merem cibálni neki jobban, kiég, ha kell.)
Üdv! Pár napja vettem egy 2001-es Yamaha YZ 250-et. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári útmutatójában megadott 1:30-as olaj-benzin keverék aránnyal normális, hogy a kipuffogóból olajcseppecskék koszolják össze a motor hátulját? A hengerből indul a motor bal oldalán egy fekete elvezetőcső, abból is folyik az olaj. Gyanítom, hogy túl sok az olaj a benzinhez, légyszi írjátok le, hogy milyen arányú keveréket használtok.
Előre is köszi: Junti
Csö emberek. Upsz a kezembe került egy crf450 hengerfej, Fehér Gézához megy a drága komplett felújításra szokásos szelepfészek javítás szelep csere meg hasonlok
reggelt...festés elött áll a vázam,viszont az also kormány kiflit még nem sikerült ki guberálni miféle módszerrel tudom kivenni őt és a csapágyakat , , , , , , , , , , , , ,
(én pl. a CR-be 1:20-ast keverek, mert szeretem kímélni a gépet, inkább mosom az olajat róla, mint hogy gyakran szétszedjem, de mióta meg merem cibálni neki jobban, kiég, ha kell.)
Előre is köszi: Junti
ez is 1490