Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam müszakit kérdezték(YZ) és öninditos-e(az hogy 2-4T az már megszokott kérdés )
Jah, haverral néztünk neki egy CR250-est, csávó veszettül rúgdalja, de nem kap össze a berúgó fogaskerék az isennek se...magyarázat: Mert hideg még benne az olaj...
júniusban volt egy érdeklődő, hogy ő 2009 februárban megvenné , mert az apukájával ezt megbeszélte. ..és a végén lehet, hogy mégis az övé lesz
hozzám eljöttek megnézni a kawát, és azt mondták a képen zöldebbb haver meg felhivták,hogy "a kormány nem rozsdás-nem-de biztos hogy nem rozsdás?"
nem bírom az ilyen locsifecsi embereket, mint ez a bakonymotor. Be nem áll a szája
Nekem legutóbb azzal hívtak fe, hogy kellene neki a műszerfal, meg az első lámpa ....de már adtak volna érte egy fél! dt-t is , plusz, valami kis pénzecskét.....jah és volt egy sms, hogy 70-ezer magyar forint KÉSZPÉNZ-ben ám! vazze a szinterezés a homokszórással volt csak 30 ropi

Mindegy, úgy néz ki, hogy a jövő hónapban lesz egy 125-ös kx
neked milyen hasonlóan hülye kérdésekkel nyúzták az agyad? Össze kéne gyűjteni...
jaja, addig meg használjuk mi, ne féljen, hogy berozsdál...
vonóhorog van rajta?
Nálam is mehet a részlet persze motor marad és nem 1évig fizetgeti...
94 es Rx 125 eladó. ára:170eft
érd.06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Ezek mind szakértők Én már semmi ilyen kérdésen nem lepödök meg...
az nálam még a normálisabbja, csak mondtam neki, h amíg az összes részletet ki nem fizeti, addig a motor nálam marad, erre leléceltek
Nálam a 20ezrenként kifizeti is volt
volt érdeklődő aki megkérdezte:
-hány km van benne
-mikori az akksi
-két vagy négyütemű
-tudja-e 50-esként használni a faluban, szaladgálni
én adok érte hízokat! karácsonykor lesz mit zabáni
Ja és hogy mennyit furikáztam, mire mident be tudtam szerezni...
MX FLASH!

Van e-mail címed?Kéne
nah az kemény: 400 db zsák
Szintén 50ccm(valami speedet) számoljakbe de megtartom mindet majd a japcsik visszavásárolják másnem a muzeumukba
cserebere az van...az alábbi ajánlatok, csak pár példának , a 90-es CR125-re:
-Jawa 250
-Laptop, PLUSZ(!) 200db stratégiai játék (amiktől hányok)
-400 db műtrágyás zsák...
Nekem is itt a KTM, igaz, hogy nem adom olcsón(800, de fel van újítva meg 2010ig műszaki), kutyának nem kell...ilyenekkel hívnak fel, hogy rs50-et 2003ast 440ezerért beszámítom-e...vicc az egész. Nincs pénze az emberek 75-85 százalékának, akinek meg van, annak annyi van, hogy újat vesz. Nem tudom mi lesz itt, de szerintem nem fog gazdára találni a KTM...