Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a rák ez?
OK's, megkérdezem...
A mérete kb megfelel egy mx 85 -ös,vagy egy utcai kisköbcentis "endúrónak"(Derbi senda-Aprilia-stb)
mi is kipróbáltuk,állat egy kis gép.gyorsulása szinte hihetetlen!A neve:Qantya EVO-1.Bővebb infot találsz:www.quantya.com, van magyar importőr is!Egyébként ha vadulsz kb 30 perc normál üzem kb 180 perc
újra tötés 100% kb 120 perc.Gergő #6 le sem akart szállni róla. Meki
összehozhatnánk egy találkozot a barátoddal, nagyon szeretnék egy ilyet kiprobálni,,
Ismerősőm újságíró, nála van tesztelésen a kisebb (Strada), és elmartam
hol mentél vele, én is akarok,,
Az ára tényleg horror , de nagyon jól el lehet bohóckodni a nyomatékával - szerencsére volt alkalmam menni vele egy keveset...
létezik már egy éve, csak az a gáz hogy a 9000 eur-os árával kicsit drága játékszer,, a maximális távolsága 100km , max 40 km/h-ás tempoval, a legnagyobb sebessége 65 km/h a sulya 91 kg.
szerintem egy triál modellt kellene megcsinálniuk egy 60 kilos sullyal az sikeres lenne,, amugy lehet itthon is kapni már,
Tyűű a mindenit ez nagyon szép lett, nem is gondoltam hogy ennyire rendbe tettétek a gépet köszi szépen a képeket
Breaking news: villanyenduro
Mit/kit irtasz?
húú de írtok

morgen
Meg itt!
Itt van élőben!
szewasztok lányok ...látom ti elvagytok ....
lassan én is itt leszek ....még van pár dolgom és írkálok majd nektek okosat
most vagyok
banditra a legputribbszar biztosító kalkulált 30 rongyos évest
adsz 2 millát és megoldjuk. arányosan én adok 600 at te 1,4 et és lesz mindenem
bakonymotor msn?
40.000 egy évre az nem sok picit biztosításnak
most küldték ki hogy 9ezer valamennyi a negyedéves

a kocsinkra nem fizetünk ennyit, és az is ali@nz pedig
Hi.
Hátha valaki tud segíteni...
Sűrgősen kéne nekem Honda xr400, 600 műszerfal . Valaki nem tud esetleg egy bontót?

Előre is köszi.
Sziasztok!520-as KTM-hez keresek hengert!Ha valakinek volna elfekvöben akár kopott is az légyszi csörögjön rám 0630-6289866