Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beléd is!

Holnap suli
Ha lesz valami jamboree vagy ilyesmi eljösz? Tuareggel oda versz mindenkit
Amúgy jó estét mindenkibe.
Nálam ingyé tárolhatod a motorodat . Elfér a másik 3mellett
Na, nem is kellett olyan sokat várjak...már indulok is
na mizu fotel crossosok? dobok 1 pár képet hogy ne unatkozzatok
...felőlem
melyik topra gondolx? ...velem? hmm....a gépest át kell nézzem majd...vmi nem klappol...az akksi is geb*ssz...egy uj gyertya is kell...aztán remélem semmi több komolyabb hiba nem lex...veled mi a szitu?
Egyszer csak eljön már az én időm...k.rva türelmes ember bírok ám lenni ha tudom hogy megéri várni
szia Elissa
topikotokkal mi van?
veled miújság?
álmodozz csak...
Nem vaaan másik
photoshop a 2. TDR?
Sziasztok..garázs milyen jó is volt....amig volt..már csak az előszoba maradt(szobábol kivittem )
mindig is saját garázsról álmodtam ami ott van ahol lakok
mert kb 2 éve mióta elkerültem otthonról mindig vagy havernál vagy faternál tartottam a mocit, így sose tudok csak ugy lemenni meginni egy sört és gyönyörködni, vagy kimosni a légszűrőt stb. mindig előre kell szerveznem.
most pedig Pestre jöttem melozni, és albérletben lakok a motor meg nyíregyen és hiányzik
Wazze, nem is gondoltam, hogy ez ilyen problémát tud jelenteni. Nekem 2 db garázsom van, mindenféle vasak jól elférnek itten
Nekem a 20 ropi kicsit huzos, lakótelepi garázst néztem kb 12-15ért csak félek, hogy feltörik
hiába nem egy mai darab de azért ha ellopnák nem esne jól
akkor tegye az ablakom alá és esténként virrasztok
Szi(sztok)Na most aztán sokat segitettél neki
Szia,ha rendszámos tedd le a kispesti rendörség elé,ha nem akkor kb 20ropi egy garázs egy hónapra.
ez de nagy királyság,,,