Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,rm-nek 20-as a tengelye?
88-as rm-nek?
Szia Ronis.

Engem érdekel az service manual az RM 250-hez, mert nekem pont ilyen gépem van és kellene.
Adatlapomon van elérés, lécci küldjél rá e-mail címet vagy teló számot, hogy megtudjuk beszélni a részleteket.
Üdv.:Zoli
elsö kerékröl lenne szó!
Hali mindenkibe
Kérdés:rm kerék jó a drz-be?köszi
sos kellene!
Sziasztok

Új Mitas crossgumik 9300 ft-tól több méretben, Ufo kézvédők 9990 ft-ért minden színben, protektoringek 19990ft-ért minden méretben eladók!

Érd: 06 20 521 84 99

nyizesedes@freemail.hu

Ugyanitt szép állapotú Yamaha DT 125 R 2001-es, hobbi célra eladó. Irányár 250 ezer ft.
találtam itthon egy 2000-es suzuki rm 250-hez valo service manualt, ha kell valakinek akkor 1 ezresért elkűldöm,,,
szewa sanya ..ja történtek dolgok rendesen..majd szóban mesélem....
amúgy kezdek visszatérni

te jól vagy ?
mennék már supermotózni....most viszont tűzök állatkertbe ovisokkal (mackótsétáltatok).....csak ott ne fogjanak
majd bugyborékolunk valahol..jársz ki edzeni földre valahova? majd odanézek hozzád valami crosspályára
Tsá!
Minek alszol, aludtál vagy 1/2 évig
wa10 mostanság
Nem tudja valaki, hogy a Nyírpazonyi tesztnapról lesznek valahová fellökve képek?
minek nyistnám
kicsit nem tudta mi a helyzet
egy kicsit másnapos?
Micsoda logisztika
én meg tegnap bebasztam oszt kész assetudom miből meg hogy
szeva...nem csak a másnaposság miatt nem mentem volt egy 5000ezres tartozásom és azt letudtam egy 2700ftos jégerrel mivel haver felesebe megittuk(igy 1300ftbol letudtam az 5ezres adosságot) no meg pont egy 5ös volt félre téve benzinre,de mivel 3at elpiáltam/tunk igy 2ezer forint maradt(6.88743liter benzin)édes kevés oda-vissza
tecccikk éteni
én 3 kor
sehol senki?
jó8, korán lesz 5 óra
nem, nekem is az volt
de csak a ti kedvetekért....