nemtudom pontosan, mert nem szoktam nézni... számolja ez mindegyiket, de olyan 190 óra és 7800km körül van
a vízpumpánál a tömszelence baszakodik, mert mindíg elnyíródik 1 gumigyűrű és kiengedi a hűtővizet, de ez orvosolva lesz egy 2002/2003-as modellével, mert 2004től (motorom) változtattak rajta, és ez nem volt jó ötlet a tervezőtől
szabibácsi irigyellek a géped miatt... már elgondolkodtam rajta én is hogy hasznaltba veszek eloszor 450est, csak ugy vagyok vele hogy ki kell fogni és nem emrek belevagni hasznaltmociba
Hello!
Elado egy Kawasaki KDX 125 crossenduro!
95ös évjárat
új hátsó cross gumi (MITAS)
új lánckerekek
új D.I.D lánc
új első sárvédő
sportkipufogo
KEIHIN karburátor!
érdeklődni telefonon : 06308114646
vagy emailben : bozopatrik@freemail.hu
ááá, bassza meg, legjobb emberek mind lesérűlnek, most beszéltem barátommal akik szintén kint voltak most romcsiban motorozni, most vették le két hete a csuklojárol a gipszet, sajka csont töréssel 3 honap gipsz,, erre most meg félre lépett romcsiban, és széjjel szakadtak a térdszallagjai,,
üzemel!
a DT t azért hoztam fel mert vannak 40 LE sek is
amúgy meg szerintem sincs sok különbség csak a rendőrök dt-vel jöttek szembe az erdőbe
de ha bejárattam akkor csatázhatunk!
Yamaha DT 125 R, vízhűtéses, elöl-hátul tárcsafékes, powerszelepes, 7 éves enduro, terepen keveset használt, új láncszettel, indexekkel, tükrökkel, jó krosszgumikkal, hobbi célra vagy 50-esként Sürgősen eladó.
Nemesvámoson tekinthető meg.
tel: 06 20 521 84 99
e-mail: nyizesedes@freemail.hu
Ára: 249000 ft.
Köszi!
hy-hy
a vízpumpánál a tömszelence baszakodik, mert mindíg elnyíródik 1 gumigyűrű és kiengedi a hűtővizet, de ez orvosolva lesz egy 2002/2003-as modellével, mert 2004től (motorom) változtattak rajta, és ez nem volt jó ötlet a tervezőtől
akkor legyen Sima enduro!
Elado egy Kawasaki KDX 125 crossenduro!
95ös évjárat
új hátsó cross gumi (MITAS)
új lánckerekek
új D.I.D lánc
új első sárvédő
sportkipufogo
KEIHIN karburátor!
érdeklődni telefonon : 06308114646
vagy emailben : bozopatrik@freemail.hu
a DT t azért hoztam fel mert vannak 40 LE sek is
amúgy meg szerintem sincs sok különbség csak a rendőrök dt-vel jöttek szembe az erdőbe
de ha bejárattam akkor csatázhatunk!