Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerős szitu,nős vagyok 1gyerekkel!

Ő is mocis!
azért annyira nem mehetett el a kedved, ha össze gyártottál három kindert,,,
Én is lassan visszatérek ,mer meglessz a CR blokkja csinálva!
Istenments, hogy beleavatkozzak, csak a saját példámat tudom felhozni. Mert nem én vok a herceg a fehér lovon, de a zasszonyom sejti, h a többi manus se jobb semmivel... alapvetően jól elvagyunk, de ordítozások nálunk is vannak... aztán megy minden tovább...
Szasztok!

Szerintem se kell nagyon eszegetni .más problémáját!
gyááá
hát ezt csak ők tudják és értik, ha értik hogy mi volt a helyzet, nem érdemes szerintem nekünk ebbe bele avatkozni
Meg ez egy érdekes dolog... nem ismerem Zozit, de nemhiszem, h valami családirtó lenne... akkor meg miafrászt akar a (volt) nője? A manus dolga, hogy gyerekeket csinájjon meg pénzt... aztán ha megvan, hát járjunk el motrozni is néha. De ha most elköltözött a nő, mit remél? Három gyerekkel? Ki fogja bevállalni? Nálam is három gyerek van, mire mind lefekteted, már a toszástól is elmegy a kedved...
A mázlista... bezzeg nekem életem lexebb napja lenne, ha elköltözne... de ezt ő is tudja, hát marad
nem ismerem a sztorit, csak annyit mint ti is hogy valami asszonyos összebalhézos, elköltözös dolog volt,, ennyi,,
akko hova a teveseggébe jársz,,?
ja, nekem is úgy rémlik, volt valami (legalábbis erre emléxem, hogy ilyesmit mondott
nekem is hiányzik az elvesztett szűzességem, a rolex orám, a genfi to partján lévö államositott kastélyom, de ilyen az élet, változik, DE én akkor sem,,
CSak mer úgy eltűnt innét... ugyan írt valami asszonyosféle sztorit, de franctuggya... mi is beszéltünk közös programot, de aztán elmaradt
én se járok már sűrűn ide...
csaooo ...hihi ....hiányzik az itteni régi társaság...ezért kénytelen vagyok elütni képekkel az időt
szijja te erotikus kép gyűjtögető csajszi,,
ma beszéltem vele telon, jol van dolgozik mint egy ökör, de már járogat motorozni is,,megbeszéltűk mostanában gurulunk eggyűtt egy nagyobbatt,,
Szép estét EC -ek...
Figyejj, Ronis, Zozival mivan? Remélem eret még nem vágott...
jo már megnéztem a H.A.-n
Naná...
és a gyerek, meg a részeg ember mindig igazat mond,,