Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom de kibaszott hideg volt
ÉS milyen volt a vízállás?
én fürödtem a dunába amikor pakson voltunk
Baszki
igggen?
tegnap voltam házibuliba
bnöm hullarészegen bevonul egy szobába
én be utána
és úgy megkúrtam, mint még soha
:DDDD
:DDD
reggel kérdezem hogy aludt
erre azt mondja szarul, mer szar volt a fotelba
és éjjel bejött egy pasi és
megkúrta az ágyon fekvő csajt
de nagyon durván
:DDDD grat
:DDDDDDDDD
egyébként meg jól szopott a csaj

ezen kifeküdtem
figy majdnem eltalálta
de már az is csoda hogy tudta,Paks egy folyó mellett található
erre most rákattantam

[12:02:25] most meséljem el, mi történik ha véletlenül egyszer kocsiba ülök? :]
[12:02:31] aha :D
[12:03:12] megállunk a pirosnál, beáll mellénk egy audi, benne három csaj
[12:03:30] haverom átvigyorog, lehúzza az ablakot
[12:03:56] a csaj furcsán néz, de azért lehúzza ő is
[12:04:09] srác átüvölt: "nálatok is fingott valaki?"
[12:04:14] wáááááááááááááá
[12:04:41] rájuk kellett dudálni, mert annyira röhögtek hogy nem tudtak elindulni :]
haszta k*rva...
namivan? ezen mindenki elvérzett ?
iwiw üzenőfalról:

Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakon kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?! minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hgy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz.
nekem 8
akkor kezdjük
hát toltuk az ipart rendesen
szevasztok...nézelödtem vissza felé a forumon,és akárhogy számolgatom,voltak olyan napok,hogy a 21.ik oldalról megindultak a h.sz és majd csak a 48.ik oldalt fejeződtek be most meg jó ha 2hét alatt össze jön ennyi
faszom, velem ne szórakozzon.... csak nehéz ilyennek lennem mert picsába
ha érdekel vegyél fel msn-re: shadow_hunter92@hotmail.com
hellosztok

eladó ktm mx típusú cross motorom erős motorral semmi baja nincs kihasználatlanság miatt eladó irányár: 250000Ft
Sziasztok!
Kiskerekű...kb 10 éves srácok szokták vele csapni pályán, a hozzá való cucc is olyan méretű..:)
Ami hibája volt ki lett javítva, azóta nincs használva. Új hátsó kerékagy csapágyak szimeringek, vizpumpa simering, főtengely kisfogaskerék, illetve felkerült egy új váltókar is. Ránézésre is rendben van, legnagyobb hibája talán az az a kopás az ülés oldalán, látszik a képen is.
2000-es évjárat, irányár 300
a viccek topikba feltöltöttem már 1x
Ja, nem, mert boroznak... de a többi stimmel

Ezt a képet má láttam valahol, úgy rémlik, hogy "Az utolsó pohár pezsgő" a címe
Laza vagy, mint a rigalánc