Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamelyik lehetséges?
DT 125
DR-Z 400
vagy
XR600

legalábbis itt ilyeneket láttak
Üdvözletem
Hol van már ez a korszak?
Hali, EC-s skacok!
B-and-i come back.

multkor egyik haveromékat meg kergette egy motoros rendőr :D narancssárga láthatósági mellényben és fehér sisakban volt de azt nem látták milyen motor volt valami enduró!
Sziasztok srácok! Segítségeteket kérném. SUZUKI RM 125-ös kb 1985 évjáratú crossmotorhoz keresek vezérlő elektronikát. Ha valakinek van,vagy tudnátok tippet adni hol érdeklődjek,légyszi szóljatok. Segítségeteket előre is köszönöm. Képek a motorról,és az alkatrészről:
... akkor arra lenne egy vevő
Szia!
arra is néha.miért?

Ne vezessük már félre a jónépet!
1 db van, LC4-re.
hello valaki szokott motorozni veszprémi
lőtéren?
hello
valaki nem tud cross vagy ec pályát pozsonyhoz közel?
75 magyar forint volt ha jól tudom.
nálunk nem itt közép magyarországon
nálatok is esett?
nem a yamira gondolok
mennyi volt rá a pro circuit rezó
mert én a picsa universalba már 4hete megrendeltem de még semmi, hol azt mondták 2 hét. Ez a méreg a fa..om ilyen kereskedökbe
Érdeklődni E-mailen inkább csak ha komolyan meg akarod venni akkor telefonálj!
Eladó pitbike: 130-ért elvihető ha vkit érdekelne

Itt a link:motor
Ha a kx 80-ra gondoltál, akkor az a fiamé.
hajtókar ,csapágyak? Semmi?
kié az a kis füstös a háttérbe?
hát akkor ez jó kör volt
szewasztok fijuk azthittem meghaltatok ..nagyon eltűntünk innen..
remélem jól vagytok ...legalább ti....én is térek vissza a hibernációból...egyre jobban vagyok........
de motorozni még szeretek változatlanul
Enyim a bronz...

A múlt vasárnap meg egyéni csúcsot döntöttem defekt terén. Elindultunk a szomszédos baranya megyei Orfűre. Van ott tó, erdő meg minden, szép az út, néhány trükkösebb terepakadállyal... aztán eccer olyan ötödik bő gáznál későn vettem észre egy éles követ... csatt... szívom a fogam, hátha mégse... de rövid idő múlva sodródik a vasam. Megállok, hát mindkét gumi lapos.... dupla defekt.... hurrá

Orfűről ennyit. Mivel nem ismerem az utat földesen, gyerünk ki aszfaltra... olyan 40 km-t drifteltem hazáig. Hálistennek úgy tűnik, a felnik megúszták, nem rongyolódott le a gumi...

Két rendőrautó is jött közben szemből, tömve hekusokkal, de legnagyobb csodálkozásomra rám se b@sztak... elöl ugyan van világítás, de hátul se lámpa se rendcám... meg tökig sárosan álltam a motoron... köszönet nekik

Aztán az egészben az a legnagyobb mázli, hogy hetek óta tervezem a gumivásárlást, de nem volt rá lóvém... így a kétéves elsőt meg az egyéves kopott hátsót kell csak kukába dobnom hálistennek
akkor én is vagyány vagyok egy kicsit