a szívo résznél raktam ide fel képet, na meg van a membránom is oda volt, most minden csere csak a hajtokar nem az még jó, csapágyak szimering. Ja és ezeket lehet furni? mert a srác azt mondta lehet de én néztem rá hülyén
már ezzel szemeztem korábban, de csak terv maradt.
Simán megéri- de a futómű akkor jó neked, gondolom, ha nem vagy pillesúlyú- Kori is 100 kg körül mozog. Ehhez lehet hangolva.
450-tartós, alkatrész van hozzá, árából már nem sokat veszt... csupa jó.
Rámennék.
yelow-fellow gépével voltunk-áhh semmi komoly neki, csak az elsösárvédö reped el. Az enyémbe meg el repedt a dugó aztán igy most general van de héten késsz a blokk, remélem a rezom is meg jön lassan már 5hete várom,
az ülveugratást mondod?
Ja, persze, elbasztam, csak próbálom magyarázni.
Ez nem ugró, csak egy fellépő Csolnokon és azon a nagyon rázós pályán örülök, ha kicsit is pihenek. Mint itt is a képen. Jó futóművem volt benne, dolgozzon az.
Na meg persze 11-re értünk ki nyáron, másnaposan, úgyhogy volt ok a pihenésre. A fotós meg paparazzi volt, nem készültem rá
egy crf 450-be futottam bele.
habár olyat szerettem volna, mint a tied, de nem volt annyi pénzem. Jót 600 körül lehet kapni, ezt olcsóbban tudtam
Jobb szeretem a két T-t, de nehogymá sírjak
Ja igen,télleg nem akarok vitatkozni de akkor csak egyenesen legyen a motor ne repkedjünk, meg a dombnak felfele se menjünk ha ki áll az eleje... De én meg nézném azt a motort
RM125? Mondjuk az 1987-es volt, de havernál láttam komplett blokkot, vázat, kp. rugót, egyebeket, hátha ez is van neki: 30 372 10 55 hivatkozz rám mindenképpen.
bocsi,most kerültem megint gépközelbe.
Hát sajna és -szerencsére vége. El tudtam adni a kcsit, jól járt azért vele az új gazdija.
Valahova Miskolc mellé került a gép. Elég rendbe volt téve, mikor elvitték- 270-et toltam bele decemberben és 370-ért kelt el.
A mostanit nem kerestem, jött magától
Régebben próbáltam már ezt a gépet, de akkor nem volt eladó.
2004-es, de alig van benne üzemóra és olcsó volt.
Kétüteműhöz húzott a szívem, de ettől nem vagyok megsértődve.
Már csak kondi kell.
Mivel is nyomod most
Nem tudom fönök, voltak tesztek a revübe és ott volt az egykerekezö gépnek az alkatrészei, de nagyon nem viselte meg öket, igaz az neked bike volt. Hát fene tudja várjuk meg a menöket talán többet mondanak.
De megéri.
Mmondjuk egy barátom exc 200-ra 45 ért vett rendszert e-bay-en.
Az inkább szerelési, beállítási hiba folytan történhet meg szerintem. Át kéne alaposan nézni mindent
Simán megéri- de a futómű akkor jó neked, gondolom, ha nem vagy pillesúlyú- Kori is 100 kg körül mozog. Ehhez lehet hangolva.
450-tartós, alkatrész van hozzá, árából már nem sokat veszt... csupa jó.
Rámennék.
Erröl mi a véleményed?link
Ja, persze, elbasztam, csak próbálom magyarázni.
Ez nem ugró, csak egy fellépő Csolnokon és azon a nagyon rázós pályán örülök, ha kicsit is pihenek. Mint itt is a képen. Jó futóművem volt benne, dolgozzon az.
Na meg persze 11-re értünk ki nyáron, másnaposan, úgyhogy volt ok a pihenésre. A fotós meg paparazzi volt, nem készültem rá
hát most az enyém is szabin van, meg jó magam is táppíz. de a héten el készül meg a csuklom is felépül
habár olyat szerettem volna, mint a tied, de nem volt annyi pénzem. Jót 600 körül lehet kapni, ezt olcsóbban tudtam
Jobb szeretem a két T-t, de nehogymá sírjak
az olaj hiánya miatt sérülhet a motor, mert a szívókosár nem 90 fok küröli használatkor merül az olajba.
Persze csak ha 4 ütemű
Hát sajna és -szerencsére vége. El tudtam adni a kcsit, jól járt azért vele az új gazdija.
Valahova Miskolc mellé került a gép. Elég rendbe volt téve, mikor elvitték- 270-et toltam bele decemberben és 370-ért kelt el.
A mostanit nem kerestem, jött magától
Régebben próbáltam már ezt a gépet, de akkor nem volt eladó.
2004-es, de alig van benne üzemóra és olcsó volt.
Kétüteműhöz húzott a szívem, de ettől nem vagyok megsértődve.
Már csak kondi kell.
Mivel is nyomod most
de ha valaki egy kerekezik akkor a vezérműlánc is kap nem?
szerintem főként egy kerekezésre használt