.Ami az egészben a legdurvább, hogy Ildikó 10óra 38-kor bejelentkezett az iwiwre, és 10óra 53-kor már vérbe fagyva feküdt a földön. A mentő 1 km-röl jött 20perc után két betegápolóval a roham mentő még 25perc majd még 40perc mire kihozták, és a mentőautó még 20.25 perc múlva indult el a kórházba . Majd mire beért meg is halt szegényke.
A céges barkasszal zötyögtünk hazafelé... megelőzött minket egy piros csepp corsa, egész új lehetett akkor... néhány perc múlva utolértük... összement egy kék kocka rönóval, 9-es vagy 11-es lehetett. Fejen állt a Renault, a sofőr alatta az aszfalton elterülve... az opelos még vergődött amikor odaértünk, de szép lassan megnyugodott...
Én vagy 15 éve láttam utoljára embert, ahogy éppen meghalt... az akkor még elválasztó elem nélküli nulláson, frontális találkozásból kifolyólag... de ez is príma lehetett
EBBEN AZ ORSZÁGBAN AGYONVERNEK VALAKIT CSAK ÚGY?
Bár tökmindegy, benn a városban is megdögölhetsz simán...
De azért leginkább Gárdát kell oszlatni, nagyobb probléma nincsen... vicc ez az ország
És miért verték agyon? A húszezerért a kasszában meg elvittek néhány csík bagót? Ennyit ér egy emberélet?
Rohadt csend volt Kaposvárig a barkaszban
Én vagy 15 éve láttam utoljára embert, ahogy éppen meghalt... az akkor még elválasztó elem nélküli nulláson, frontális találkozásból kifolyólag... de ez is príma lehetett