Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Winkler
Bár gondolom, ezt a népszerűséget Te is kihagytad volna
Így volt a tévében... én nem láttam, de a zasszony felismert
Így még kevésbé bírom érteni... Valami rosszat szólt szerencsétlen? Vagy valami bedrogozott gátlástalan gecik lehettek?

EBBEN AZ ORSZÁGBAN AGYONVERNEK VALAKIT CSAK ÚGY?
W.... Ildikó ? Hogy hívták pontosan a hölgyet?
Úgy tudom nem vittek el semmit.
Ez jó... érdekes, mi lenne valahol az erdő mélyén, ha komolyabb esés lenne... de így elgondolkoztató

Bár tökmindegy, benn a városban is megdögölhetsz simán...

De azért leginkább Gárdát kell oszlatni, nagyobb probléma nincsen... vicc ez az ország

És miért verték agyon? A húszezerért a kasszában meg elvittek néhány csík bagót? Ennyit ér egy emberélet?
Azt tudom... én is láttam kelenföldön fiatal csajt vonat alá esni...
.Ami az egészben a legdurvább, hogy Ildikó 10óra 38-kor bejelentkezett az iwiwre, és 10óra 53-kor már vérbe fagyva feküdt a földön. A mentő 1 km-röl jött 20perc után két betegápolóval a roham mentő még 25perc majd még 40perc mire kihozták, és a mentőautó még 20.25 perc múlva indult el a kórházba . Majd mire beért meg is halt szegényke.
Én meg vonat gázolt apát, és két gyermekét láttam az Ecseri állomás után a sínek között. Az sem volt szép látvány.
Az ember esze megáll... fényes nappal agyonvernek valakit, sűrűn lakott környéken...
A céges barkasszal zötyögtünk hazafelé... megelőzött minket egy piros csepp corsa, egész új lehetett akkor... néhány perc múlva utolértük... összement egy kék kocka rönóval, 9-es vagy 11-es lehetett. Fejen állt a Renault, a sofőr alatta az aszfalton elterülve... az opelos még vergődött amikor odaértünk, de szép lassan megnyugodott...

Rohadt csend volt Kaposvárig a barkaszban
Pont ami boltunkkal szemben lévő trafikban történt 20méterre sincs .
akkor az elég kemény lehetett
És pont ott voltál, basszus?

Én vagy 15 éve láttam utoljára embert, ahogy éppen meghalt... az akkor még elválasztó elem nélküli nulláson, frontális találkozásból kifolyólag... de ez is príma lehetett
Ha látnád mennyi kihallgató helyiség van a teve utcában .
Még élt szegényke, de pár perc után meghalt
Az frankó... pedig az ember azt hinné, nem értek rá, mert éppen Gárdát oszlattak...
szeva gabi...te találtad meg a holttestet?
Jujj az nemjó
Mint a büntény felfedezöje,és mint tanú.
A tegnapi trafikos gyilkosság miatt és 3órát csücsültem bent. Nem én voltam az elkövetö.
Huhh... az akkor durva lehetett Mennyi ideig voltál bent és miért?
Jó reggelt. Kiengedtek a sittröl vettek dns mintát ujlenyomatott egy fél rabositással felért. Fél napomat bent töltöttem.