Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látom szar poén volt. mindegy én röhögtem
Ja nem hallgattam bele, csak rányomtam láttam ki az aztán már nyomtam is ki .
nemvágod? azt mondta elugrik a fenyőért
Mi ez a szar?
Waze te nagyon messzire mentél fenyőfáért
buli lessz?
link
Waze te nagyon messzire mentél fenyőfáért
Az erdöbe?
reggelt mindenkinek
jó reggelt...mindjárt jövök csak elugrok fenyőért ....
ARANY
Tehát jóccakát, médiasztárok
Szép perspektíva... de sehol nem lehecc tuti a dolgodban... móron egy bankfiókot lőttek rommá, sztem ma se tudni, kicsodák
Annyira nem mozgok otthonosan arrafelé... vidéki gyerek vagyok... csak olyan ismerősnek tűnt a környék. A cégem sincs onnan túl messze sztem... ecseri út, táblás utca, IX. ker
Fiam iskolájába az ofö azt mondta , csak csoportosan menjenek a gyerekek haza Mester utca és környéke.
nyominger szerint a légzűrösebb környék. Sok munkát ad nekik. Van mellettünk egy méh telep sok alkesz csöves jár arra.
Én a tízéves fiamat is hozom, viszem a suliba... néhány szülő már rámkérdezett, h mér nem hagyom egyedül menni a gyereket... hát mondjuk ezért, pedig a mienk is nyugis környék
Lőrinc center után a következő villamos megállónál.kifele
ja, az üllöin,halál nyugis fasza környék,kertes övezet,szép házak,azt nesze.
nem.csak voltak közös ismerösünk egy pár,meg a párja régen egy kapuval odébb lakott.
Merre volt ez? Az Üllőin?

Néztem a weben, de nem vágom...

Én a múltkor a Sláger Rádióban pofáztam, jóval vidámabb témában, mondjuk az egy felemelőbb népszerűség volt, ahogy jöttek a kollégák hívásai
Talán ismerted öt?
hali,nagyon sajnálom ami történt...
úgy tudom januárban ki akartak költözni spanyolba.
ilyet hogy mik történhetnek meg ebben az országban,a párom nem sokkal lejjeb egy bútorboltban dolgozott évekig,ott is megeshetett volna.remélem hamar meglesz a rohadék
Vagy 10-15 tévé stáb forgatott a helyszínen
Nem vágyom az ilyen hírnévre tegnap egész este hívtak az ismerősök. melóközben is kuncsaftok mind azzal kezdték hogy láttalak a tévében.