Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha még több régid lesz, azoknak eccer újnak kellett lennie! Ergo- ha sok régid van- sokra telt- sokat motoroztál
Úgyis csak egyet veszel 1x-re! Még nem vagyunk amcsik- minden pályára legyen áttételünk+gumizott kerék...
Álom-álom :)
Na de azért neked sok alkatrészt, meg olajat a PÓCra!
ugyan ezt neked is b-and-i
Én a magam részéről inkább sok ÚJ gumit és egyéb alkatrészt szeretnék (ingyen vagy még olcsóbban természetesen), szarból van itthon is elég...
Rég voltam gépközelben, ki tudja mikor leszek ismét, úgyhogy most ragadom meg az alkalmat:
Boldog, 2 és 4 ütemekben gazdag, sok elnyűtt gumival és kinyúlt lánccal, kopott fogaskerekekkel teli új évet kívánok Nektek! (meg magamnak is)
Addig fotelkrossz..
Az a baj, h ahhoz túl jó ... persze eladni csak aprópénzért lehetne... múltkor jött egy paraszt, naggyából egy elektromos bringa árát mondta be érte. Saját lábán távozott a tag, de nem sok híja volt... akkor inkább télleg kivágom, de ilyen köcsög nem viszi el
A 4-eshez tervezett rendszerek tömítéseit károsíthatja az 5-ös! De az 5.1 és a 4 kompatibilis egymással. Amúgy az 5.1-nek tényleg magasabb a forráspontja (de ez inkább SM-nál lényeges).
a tipót dobd ki
Az én fos babettámon bezzeg jó a gyújtás

Egy lakótelepi garázsom van. Benne: fiat tipo, jawa 250, rmx, babetta, 2 téligumi, 1 nyárigumi szett, valamint anyám befőttjei 10 évre visszamenőleg... már egy pocket bike semfér el
nebassz,a babetta annyi helyet foglal mint egy vasalódeszka!nehogymá ez legyen az akadály!én is vettem egy cross mz-t csak szarakszika babetta gyujtás rajta!de nemsokára lesz egy cr-m is
Vazze, még somogyi is a csávó... egya baj, h közben vettem egy babettát és nincs több helyem a garázsban

De azért köszi a tippet, lehet meghesszelem
szewa Nikk!nécsak mit találtam neked!
dr big
Nem kell ide motor, elég ha sétál az ember (bocs ) Lábad hogy van?
Estét! Szerintem a csáko a 125 se tudná szétforgatni de vegyen csk 250 atol hamarabb lesz baleseti
www.enduroclub.atw.hu Ha esetleg valaki erre járna és motorozáshoz támad kedve, van egy kis endúrópálya! Kb. 10km hosszú!
Van ám 1xüb is..kinyitod a légtelenitöt és kifojik,annyi a lényeg állandóan tölteni kell fent a tartályba nehogy kifogyjon,értelemszerüen akkorzárod el hamár a friss olaj jön lent..
Értelme van, sőt kell is cserélni. De nem keverhető mindegyik "olaj"! Nézd meg a dobozát! Más bázisú lehet. Az 5-ös olajak magasabb a forráspontja.
Köszi. Annyira nem veszélyes, csak aszittem, ma össze is rakom a vast... hát, így jártam
Már nincs mit. A vízpumpa tengelyét esztergálni kell (ma nem találtam józan mestert), a himbarendszer meg teljes KO. Új csapágyak kellenek hozzá. Még a motorbótos cimbi is csak januárra tud szerezni...

Úgyhogy marad a pia. Azt tudtam idén is venni
Háj!
Én a fékfolyadékot 50ml-es fecskendővel -meg némi benzincsővel- szoktam alul a légtelenítő felöl feltölteni... így nem kell annyit baszakodni a pumpálással, csak egy másikkal leszívom a felesleget felül...kb 5 perc alatt egyedül feltöltöm-lelégtelenítem ..csak az a lényeg, hogy a légtetenítő feje ne legyen szétbarmolva
Ne igyál szerelj.
részvét
Dikkmán

Jót motorszereltem ma. És most van egy romhalmaz rmx-em. A vízszivattyú meg a himbarencer is mexopatott, ott áll széccedve.... most bánatomban iszok
mid van most?
*szinte lehetetlen szétforgatni
Annyiba jobb a 250 hogy többet bir dugócsere nélkül(nemkell szétforgatni..)