Ha kicsi pénzért akarsz jó hobbiendurót, akkor nagyon ajánlom a 250-es rmx-et. Három éve hajtom az enyémet, semmi rendkívüli nem volt vele. Ebben főleg enduro motorozás van és minimális lájtos krosszozás. De 110 kilót cipel a hátán (engem) és felvisz mindenhova. Persze jobb egy wr450 vagy 525, de az más kategória.
Egyik cimbi épp árul egy 94-es műanyag tankost. Szép és jó, a nyitott változat, megy mint barom. Tán még forgatott telós is. Papírja nincs, így 350-et mondott rá
koszi az eddigi valaszokat, nezegettem tipusokat amik tetszenek: Honda CRM, Suzuki RMX, Kawasaki KDX, ha van valakinek ezekkel valamilyen tapasztalata, azt kerem ossza meg velem.
De ha fordulatszám arányosan mérjük az üzemórát,akkor az 50 óra hosszabb idő alatt megy bele,mint egy 125-be.
Ami igaz az igaz,a cre nem egy igénytelen,törődést nem igénylő motor,szal lennie kell egy kis tartaléknak,ha olyat vesz az ember...
Szvsz abszolútértelemben nem drága (helyből tudok 2-3 másik olyan sportágat mondani amit jóval többe kerül űzni)...inkább csak mi keresünk kurvamód keveset
de cserébe jót mehet...és azért ha nem versenyszerűen motorozik,egy 250 2t nagyjából 2 szezont kibír,nem?
Ha kezdő vagy tényleg jó lehet a dt.Kevés pénzből fenntartható,rendszámosat olcsóbban is kapsz és a maradék pénzből felöltözhetsz,vagy ha kell felújíthatod.
Azt azért tudni kell hogy a CRE-ben egy CR blokk van, szóval "kissé" karbantartás-igényesebb mint egy direkt enduronak tervezett gép (RMX vagy EXC pl.)...úgyhogy kispénzűeknek sztem eléggé felejtős
Szia.Mindenki másra esküszik.Ilyen árban yamaha dt javasolom.Elég jó minőségű,és nagyon tartós.Nekem ktm van,de abból ennyi pénzért csak roncsot lehet venni.Egy kétütemű enduró 3 évet biztos,hogy elmegy egy dugó-főtengelycsapágy cserével(akkor is,ha keményen használod),csak nem szabad belőle gagyit venni.Bármilyet is veszel:olyat semmiképp se,amit magukat motorszerelőnek nevezők otthon "monyiztak" össze.Ez ugyis meglátszik rajt.
Egyik cimbi épp árul egy 94-es műanyag tankost. Szép és jó, a nyitott változat, megy mint barom. Tán még forgatott telós is. Papírja nincs, így 350-et mondott rá
De motrot is hozzál magaddal. Veretünk egy retteneteset a kaposvári kerek erdőben
ha meg akarod nézni az apróban fent van 290E Ft-ért
habár ninc srendszáma
élőben nemtom
Ami igaz az igaz,a cre nem egy igénytelen,törődést nem igénylő motor,szal lennie kell egy kis tartaléknak,ha olyat vesz az ember...
persze mindennél van drágább, de mégsem olyan mint a kártyaverseny
Ha kezdő vagy tényleg jó lehet a dt.Kevés pénzből fenntartható,rendszámosat olcsóbban is kapsz és a maradék pénzből felöltözhetsz,vagy ha kell felújíthatod.