Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dana ettől jobbat nem találsz haszn autó1945864 suzu 2008 1.2mill
Hújajj... tudom nem ide való téma de ezt nézzétek meg... hihetetlen, hogy ezek a büdös élősködő szarok mit nem engednek meg magunknak... meg kéne ölni az összeset
http://www.rohej.hu/video.php?...Érdemes%20megnézni
Ilyen geci időben nem merek elindúlni mert hideg van ma is csak+2 volt nállatok mennyi?
,Szevasztok!
A csőre gondolsz?
Ablakmosot kösd oda mer lejáros és el lehet hagyni,a wv buszon már megszivtam.
Szintén
Hány lovas ?Az enyém 82
Még a belvárosban is használom kormányról gyorsítok lassítok . Utolsó vidéki utam 4.3 liter és nem mentem lassan.
Gondolkodom rajta ,aszony jár vele általában falusi közlekedésen van meg ha be kell ugranom pestre akkor viszem el hoszutáv az ritka,brunoba voltam vele utoljára tavaj.140-60 közt mentem vele meg a gatyámat száritottam fél orát ugy evet 6 lityot.
Nem. kell bele egy doboz nekem egy óra alatt beszerelték. a rádió kormány vezérlőjéről működik Tempómat és sebesség limit is van benne.
Csak be kel tanitani?
Tudok bele olcsón ha érdekel nekem 16ezerért rakták bele . Kurva jó vele menni és a lényeg ha bekapcsolom még kevesebbet zabál .
Most voltam aktiváltatni a tempómattot
Jo kis masina ,keveset eszik és haladni is lehet vele.Egy éve van meg még csak olajat cseréltem,meg egy izzzót
Még a szine is ugyanez
Meg vagy vele elégedve?
Szintén
Mikori? Enyém 2004-es
Ilyen van nekem is csak 5 ajtos 1.5dci
Nem azért vettem másik autót hogy gizdáskodjam csak spórolni akartam az üzemanyagon hogy dízel meg keveset fogyaszt, de a hitellel beszívtam.
Karcsi akkor gyere most vasárnap.biztos rengetegen lesznek mivelhogy jövő7től pályazár.
nade ugyis 27én pénteken turják csak meg,vagy nagyonmax csütörtökön.én holnap holnapután is motorozok.már feladtam a reménnyel,h 28ig lesz uj motorom...holnap elemgyek a suzukiba van 450ük raktáron és felajánlom,h 1,3ért már viszem is
ahogy nézem nem hallgat rám...