Szerintem vegyük komolya n a doldot én is indulnék és a lehetőségeimhez mérten szeretnék felkészülni,de ehez társak kellenek . vessük fel többször mert nem mindenki olvassa el az előzőleg irtakat. Én keresem az edzőtársakat!
Szerintem minél többen vagyunk annál élvezetesebb mindenki talál magához hasonlótudásu partnert és igy élvezetesebb,lehez kepaszkodni a gyorsabbak után . Akkor fejlődünk jobban ha igyekszünk a jobbakkal memmi.
A gyáli pálya erősen elhanyagolt hírben áll, klassz süppedős homok. Még nem mentem rajta, de mindenkitől egységesen ezt hallani. Akkor inkább Taksonyt ajánlom, Bugyit vagy Monort.
Ugyebár nem régóta nyomom itt, plusz az észt sem szeretem osztani.. Erőltetni valóban nem lehet semmit.. 1 biztos, a motorozás hiányzik, mint a látás.. El kell indulni, oszt majd kiderül, mire hivatott a bagázs.. Pesti lévén, újrakezdőként, zéró kondival, 1enlőre nem utaznék x100 km-eket.. Gyálról senki tud valamit?
Gondolod, hogy nem csekkoltam már le?! A szemem, mint a vizipóké, annyit böngészem a netet... De ahogy nézem, offroadosnak átlagon aluli a méretem, de ezt ne reklámozzátok a csajoknak... 42-es csizma kellene..
hát ja..bemerem
szerintem nem lehet szar...max a blokkal lehetnek gondok...de reménykedem benne hogy egy 2t blokk összerakása manapság már nem okoz gondot
Veszit a értékéből persze..mint minden új motor...de ha beválik..akkor meg nem is érdekel,mert úgyse adom el
Valaki esetleg hozza az asszonykáját, aki szeretne motorozni?
Tegnap nagyon beszélgetős kedvetekben voltatok skacok
Ha tényleg lesz közös fórumos motorozás valahol, mi is csatlakoznánk, ha nem gond.
szerintem nem lehet szar...max a blokkal lehetnek gondok...de reménykedem benne hogy egy 2t blokk összerakása manapság már nem okoz gondot
Veszit a értékéből persze..mint minden új motor...de ha beválik..akkor meg nem is érdekel,mert úgyse adom el