Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam a barátnőket egy-két helyen a motorosokkal és olyat is hogy gyerekekkel együtt volt a család monoron
Szerintem vegyük komolya n a doldot én is indulnék és a lehetőségeimhez mérten szeretnék felkészülni,de ehez társak kellenek . vessük fel többször mert nem mindenki olvassa el az előzőleg irtakat. Én keresem az edzőtársakat!
A hasonló tudású partnerrel gázban leszek
Valaki esetleg hozza az asszonykáját, aki szeretne motorozni?
Hát...ha rajtam múlna, Beb-et nem motorozáshoz választanám partnerül...
vár=bár
Én is szeretnék, vár Keme által felsorolt pályákon eddig még nem voltunk, de idén lesz Monoron és Bugyin is verseny, ugyhogy muszáj lesz ellátogatni.
Szerintem minél többen vagyunk annál élvezetesebb mindenki talál magához hasonlótudásu partnert és igy élvezetesebb,lehez kepaszkodni a gyorsabbak után . Akkor fejlődünk jobban ha igyekszünk a jobbakkal memmi.
Az jó volna (mármint ha jönnétek ti is)!
Akkor most felhívom a Gyurászikot.. Jól felmérgeltetek...
Sziasztok
Tegnap nagyon beszélgetős kedvetekben voltatok skacok
Ha tényleg lesz közös fórumos motorozás valahol, mi is csatlakoznánk, ha nem gond.
A gyáli pálya erősen elhanyagolt hírben áll, klassz süppedős homok. Még nem mentem rajta, de mindenkitől egységesen ezt hallani. Akkor inkább Taksonyt ajánlom, Bugyit vagy Monort.
Ugyebár nem régóta nyomom itt, plusz az észt sem szeretem osztani.. Erőltetni valóban nem lehet semmit.. 1 biztos, a motorozás hiányzik, mint a látás.. El kell indulni, oszt majd kiderül, mire hivatott a bagázs.. Pesti lévén, újrakezdőként, zéró kondival, 1enlőre nem utaznék x100 km-eket.. Gyálról senki tud valamit?
Továbbküldtem az sms-ed Kakukknak, nem tom, reagált-e valamit.
Egyből mehetünk,ahogy megvan a gép
Ja Dana B.monostor hétfőtöl pályazár verseny 28.-án beszéltem a langerrel
Ja de én rimánkodok már egy idelye egy közös buliért hogy megismerjelek benneteket ,de már sza gom van az erölködéstöl. Csak mennyünk máá valahova!
Dul, Sanya írta a monort... Sztem ez a csapat érdemelne egy Oscar-t, ami az izgatást illeti.. Mmint ami az 1más motorozásra izgatását illeti..
Vasárnapra?
Gondolod, hogy nem csekkoltam már le?! A szemem, mint a vizipóké, annyit böngészem a netet... De ahogy nézem, offroadosnak átlagon aluli a méretem, de ezt ne reklámozzátok a csajoknak... 42-es csizma kellene..
én mennék de már le van dumálva Nyársapát
Ki szavaz még rá? Ki az aki eljön ,mert nem biztos hogy Zoliék itthon lesznek akkor kérek kulcsot
Helyes!
Valaki előbb irta vasárnap monor?
de totál szétégett benne minden, a gyujtás minden... kivül meg felhojagosodott a porfesték
hát ja..bemerem
szerintem nem lehet szar...max a blokkal lehetnek gondok...de reménykedem benne hogy egy 2t blokk összerakása manapság már nem okoz gondot
Veszit a értékéből persze..mint minden új motor...de ha beválik..akkor meg nem is érdekel,mert úgyse adom el