Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos sokat is keres, amit lőszerre költ, nem motorra
Kellene nagyon, mert olyan szétb@szok mindenkit hangulatom van és a cross az nyugtat rendesen, egyébként 20 évesen is ezt írták fel nekem receptre verekedés helyett
ez van...
Te mész valamerre vasárnap?
Itt vannak a gumijaid ...hova billentsem őket ...ja egy Dunlop hátsó és egy bridgestone első. amivel a mostani cuzukik jönnek ki....beszarás mintával
Szívás
Te nagyon sokat dolgozol
Sajnos nem, idebent leszek mindkét nap.
Azért monta hogy inkább másban lenne társad
Vasárnap te is nyomulsz ?Én benyeltem valami nyavaját mult vasárnap /ugy volt hogy megyek bugyira/azota fáj a gyomrom ma már picit jóbb ,remélem holnaputánra elmulik ,akkor kimegyek én is.
Hogy te milyen vizuális típus vagy
De nevetek, megpróbáltam elképzelni...
Ne nevess szerintem aranyos, nekem tetszik
Szép napot! Ezt kitöl halottad,van kijelölt hely a mocizásra és a kutya sem szolit meg ha ott motorozol , az erdész meg a szomszédom,ilyenkor még a Vladár Zoliék is ide járnak motorozni monorrol ,és még sokan mások ,de ilyen idöben rámegy 5 motoros fél ora alatt leszántják a havat,vasárnapig megmég olvad szerintem jó lesz.
Hát elégedettséget még nem érzek, de örömöt annál inkább
"nyuszicsibe" ezkész
Senki nem világbajnoki címmel a reg.lapján jött a világra nyuszicsibe... ;) A fő, hogy Neked okozzon elégedettséget, és örömöt, amit és ahogy csinálod... Ámen...
Ez már döfi..
Szeretnék én veled egy szinten lenni
Crosspályán én csak gurulok, kicsit és inkább a pálya szélén gyakorlom a gyorsítást, fékezést, kanyarodást.
Bugyin voltunk múlt vasárnap, semmi baja, első két körben szét kell csapatni a vékonyka havat. Taksonyon a közelebbi, kis pálya magánterület, krosszbarátoké, ott szabad motorozni (néha fizetős), hátul az endurocross és az enduro pályára sajna ráizgultak a mezőőrök és a rendőrök.
Bugyit ma megnézem délután, ha megyek haza, milyen a terep, este írok a fórumba.
Pápá
A mi ismerősi körünkből 4 srác váltott licencet és mindenkire ráfér a gyakorlás és a felkészülés. Bár senki nem fórumozik közülük, de majd én továbbítom
Ahogy a képeid nézem, meg ahogy supermotozni láttalak, mi kb. egy szinten lehetünk
Na, mentem haza CR-t szerelni, meg Ladázni (tegnap szereztem egy rallyra való 1.3-as kockát )
Nah, a tudakozó megadta a Gyuró számát..
Taksony tiszta hó, és működnek a természetvédő katonák, mint szadán. Bugyi is tiszta hó.. Gyálon állítólag télleg tré a pálya, és nagy a tömeg.. Bár ez lenne a kisebbik gond.. Kicsit kezd mátrixos lenni a dolog, hogy nem lehet sehol má karistolni egyet?! Német Kornél vajon légpárnás cross edzést tartott Bugyin-tökölön?!
Na most már télleg mennem kéne pestre