Kellene nagyon, mert olyan szétb@szok mindenkit hangulatom van és a cross az nyugtat rendesen, egyébként 20 évesen is ezt írták fel nekem receptre verekedés helyett
Vasárnap te is nyomulsz ?Én benyeltem valami nyavaját mult vasárnap /ugy volt hogy megyek bugyira/azota fáj a gyomrom ma már picit jóbb ,remélem holnaputánra elmulik ,akkor kimegyek én is.
Szép napot! Ezt kitöl halottad,van kijelölt hely a mocizásra és a kutya sem szolit meg ha ott motorozol , az erdész meg a szomszédom,ilyenkor még a Vladár Zoliék is ide járnak motorozni monorrol ,és még sokan mások ,de ilyen idöben rámegy 5 motoros fél ora alatt leszántják a havat,vasárnapig megmég olvad szerintem jó lesz.
Senki nem világbajnoki címmel a reg.lapján jött a világra nyuszicsibe... ;) A fő, hogy Neked okozzon elégedettséget, és örömöt, amit és ahogy csinálod... Ámen...
Bugyin voltunk múlt vasárnap, semmi baja, első két körben szét kell csapatni a vékonyka havat. Taksonyon a közelebbi, kis pálya magánterület, krosszbarátoké, ott szabad motorozni (néha fizetős), hátul az endurocross és az enduro pályára sajna ráizgultak a mezőőrök és a rendőrök.
Bugyit ma megnézem délután, ha megyek haza, milyen a terep, este írok a fórumba.
Pápá
A mi ismerősi körünkből 4 srác váltott licencet és mindenkire ráfér a gyakorlás és a felkészülés. Bár senki nem fórumozik közülük, de majd én továbbítom
Ahogy a képeid nézem, meg ahogy supermotozni láttalak, mi kb. egy szinten lehetünk
Na, mentem haza CR-t szerelni, meg Ladázni (tegnap szereztem egy rallyra való 1.3-as kockát )
Nah, a tudakozó megadta a Gyuró számát..
Taksony tiszta hó, és működnek a természetvédő katonák, mint szadán. Bugyi is tiszta hó.. Gyálon állítólag télleg tré a pálya, és nagy a tömeg.. Bár ez lenne a kisebbik gond.. Kicsit kezd mátrixos lenni a dolog, hogy nem lehet sehol má karistolni egyet?! Német Kornél vajon légpárnás cross edzést tartott Bugyin-tökölön?!
Te nagyon sokat dolgozol
Crosspályán én csak gurulok, kicsit
Bugyit ma megnézem délután, ha megyek haza, milyen a terep, este írok a fórumba.
Pápá
Na, mentem haza CR-t szerelni, meg Ladázni (tegnap szereztem egy rallyra való 1.3-as kockát
Taksony tiszta hó, és működnek a természetvédő katonák, mint szadán. Bugyi is tiszta hó.. Gyálon állítólag télleg tré a pálya, és nagy a tömeg.. Bár ez lenne a kisebbik gond.. Kicsit kezd mátrixos lenni a dolog, hogy nem lehet sehol má karistolni egyet?! Német Kornél vajon légpárnás cross edzést tartott Bugyin-tökölön?!