Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felhivtad ? addig ne add fel mig nem biztos hivd fel! a maira gondoltan a ...49 hozzászólás
Na látom te gondolsz a motorodra is . Engem sokan megmosolyognak amikor ezt teszem a pedig a hőfok matrica megmondja hogy mi van.
nekem annyira nem tetszik az rmz.nem zárkózom el töle,de szivesebben vennék yamahát vgy kawát.
már el vagyok keseredve.nem találok motort.tényleg nincs.amugy az a hirdetés amit mondtál az is régen fenn van már,tuti nincsmár meg
de az hót biztos, hogy mindenki engem fog nézni. még a hobbikategóriásoknak is ujabb mocijuk van mint nekem ráadásul az enyémen üléshuzat picit szakadt oldalidom középen eltörve ......nemgáááz futómű, blokk,és a pilóta legyen okés aztán a többibe jelenleg beleszarok
ha annyira hideg lesz akkor az egyik hűtő elé teszek egy kartont
És a motorod Ő-sem fázik?
Engem nem riaszt vissza a hideg ha motorozok akor nemszoktam fázni mozgok eleget rajta. Én már eldöntöttem, hogy biztos a 125B-be indulok és nem a hobbiba ti meikbe indultok? A márc.8-ai versenyre nemtok meni mert pont keresztelő lesz de az áprilisira már edzetten indulok reményeim szerint
DANA! IDD VAGY?
Sajnos nem csak baranyában ha nem mindenhol ez van
Aloha legények!
ez is egy igazi nagy hatalmas néphagyomány utján terjedő baromság,,,

olvassá,,,,,,,,,,,,
a legendák, és ami igaz belölűk,,
Igen 100%
Ja arra a sárgára bal oldalon.
Nézted a motort ? ez nagyon jó ennyiért!
MI VAN DANA?
az a helyzet,h zergebaszó hideg van.mit mondott a Langer?most már 100%hogy jövő7en lesz?szerintem sok embernek kedvétszegi a hideg.én közel lakom nekem nem gáz
Na mivan a többiek elmentek szabira ? Csika megjöttél a szomszédoktól?
Mxbela lenne egy nagy kérdésem... szerinted a 98as mocira ugyanolyan kipufogó kell mint a 99esre? Mert ebay-en találtam fasza rendszert nem is olyan drágán, csak nemtudom, hogy ugyanolyan kell-e rá?!
Én is ezt gondolom De ha már helyben van az egész családon végre kéne hajtani
Ez jó lenne csak egy kicsit tovább kellene rajta hgyni egy-két órát hogy biztos legyen
Egyébként nemtudom hallottatok-e róla, de itt felénk (Miskolcon) az a menő, hogy a kis poronyt mikor megszületik zacskót húznak a fejére, igy szellemi fogyi lesz az annya 10 évig gyesen lesz és nagyobb családi pótlékot kap stb...
Szerintem egy picit durva...
Nem te vagy a hibás hanem mi akik nem teszünk semmit ellenük,( még van vesztenivalóm)
Bocsesz hogy itt gyakorlatoztam
Igy is szar kedvem van nem kellene még jobban elvenni . Sajnos nekik mindent szabad és kiröhögnek téged mert dolgozol és eltartod őket!
Jajj istenem ... nem birom normálisan belinkelni
Erdemes megnezni