nekem annyira nem tetszik az rmz.nem zárkózom el töle,de szivesebben vennék yamahát vgy kawát.
már el vagyok keseredve.nem találok motort.tényleg nincs.amugy az a hirdetés amit mondtál az is régen fenn van már,tuti nincsmár meg
de az hót biztos, hogy mindenki engem fog nézni. még a hobbikategóriásoknak is ujabb mocijuk van mint nekem ráadásul az enyémen üléshuzat picit szakadt oldalidom középen eltörve ......nemgáááz futómű, blokk,és a pilóta legyen okés aztán a többibe jelenleg beleszarok
Engem nem riaszt vissza a hideg ha motorozok akor nemszoktam fázni mozgok eleget rajta. Én már eldöntöttem, hogy biztos a 125B-be indulok és nem a hobbiba ti meikbe indultok? A márc.8-ai versenyre nemtok meni mert pont keresztelő lesz de az áprilisira már edzetten indulok reményeim szerint
az a helyzet,h zergebaszó hideg van.mit mondott a Langer?most már 100%hogy jövő7en lesz?szerintem sok embernek kedvétszegi a hideg.én közel lakom nekem nem gáz
Mxbela lenne egy nagy kérdésem... szerinted a 98as mocira ugyanolyan kipufogó kell mint a 99esre? Mert ebay-en találtam fasza rendszert nem is olyan drágán, csak nemtudom, hogy ugyanolyan kell-e rá?!
Egyébként nemtudom hallottatok-e róla, de itt felénk (Miskolcon) az a menő, hogy a kis poronyt mikor megszületik zacskót húznak a fejére, igy szellemi fogyi lesz az annya 10 évig gyesen lesz és nagyobb családi pótlékot kap stb...
Szerintem egy picit durva...
már el vagyok keseredve.nem találok motort.tényleg nincs.amugy az a hirdetés amit mondtál az is régen fenn van már,tuti nincsmár meg
olvassá,,,,,,,,,,,,
a legendák, és ami igaz belölűk,,
Szerintem egy picit durva...
Erdemes megnezni