Ja, a jótársaságot kifelejtettem... Tréfálok, reggel bedobtam 1 Mókamiki kapszulát, és még tart a hatása.. Remekül hangzik, élni fogok a lehetőséggel...
jobb idő lesz akkor megbeszélünk egy randit ...olyan helyen pl. benzinkút ahova bebírod küzdenki a tranzitot ...aztán megyünk egy kört és megnézed a lehetőségeket...
A cross-t azért kedvelem, mert minden körben ugyanarra mehetek, az enduro-ban pedig, nincsenek asztalok, agyon kijárt nyomok, hullámok... A hangsúly a "karistoláson van", jó sok év kihagyás után.. Ja, és hátsókerekes transittal is meglehessen közelíteni, és elhagyni önerőből.. Ja és nemigen szeretek defektet szerelni az erdő közepén.. Remélem sikerült érzékeltetni... Sejtem a választ: gyűjtsek bélyeget...
Semmi gond, amikor bírkózni kezdtem 10 évesen, akkor is sokat kellett küzdeni az idősebbek elismeréséért, akkor igyekeztem nagyon, most inkább kibérelnék egy masszázsszalont nektek..
Szal annyi volt csak, mivel beindult a fórum stimulálás a motorozásra, és Te Egomi vagy a reg.lap alapján, az én motoros főhadiszállásom peg p.szt.iván, gondoltam kifaggatlak a környék lehetőségeiről, pl... A lábamról pedig kiderült, hogy 43-as, legalábbis offroad szempontból, beújítottam egy Formula terraint..
(amúgy kuplerájt akarunk nyitni, de ne mondjátok el senkinek
nadon jó volt
igen esztergomi vagyok....
nem tudom mit szeretnél inkább az enduró vagy a crosspálya lehetőségek érdekelnek
amúgy mindkettőre van több lehetőség is
járunk ki pályázni is de fő profil az enduró....legalábbis nálam
Szal annyi volt csak, mivel beindult a fórum stimulálás a motorozásra, és Te Egomi vagy a reg.lap alapján, az én motoros főhadiszállásom peg p.szt.iván, gondoltam kifaggatlak a környék lehetőségeiről, pl... A lábamról pedig kiderült, hogy 43-as, legalábbis offroad szempontból, beújítottam egy Formula terraint..