Nagyon tudományos vagy..
Én ennyit még nem vásároltam ennyi idő alatt egész életemben.. Mire összeáll a kép, addigra eladom ócsón, hogy valaki jól járjon... Nah ennek vége, meg is kezdtem... Hogyan kell berövidíteni egy linket ide? Akkor megláthassátok, hogy nem így van...
Nah akkor egy részére már válaszoltam is.. 1 jó komám révén vettem zsír újat, 11.200-ért, Mitast.. Szal a lényeg, a háttér hiánya. Én még azonis nehezen léptem át, hogy ugye új sztori, gondolhatod, amikor gyorsaságiztam, 2 szezonban volt 2 garnitura új gommám.. Nagy karrier, mi?! Úgyhogy hosszabb távon jobb az új.. Pl.: eza srác, a gumis, van egy állványa, "trepnit kéne" cserélni, odaadja ócsón.. Igenám, de mennyi azaz ócsó?! Most beszéltem asztalos komával telón, megcsinálja e, az állvány 15 percre van, Őt is fel kell hívni, és azért pl. 4 rongynál kevesebbet nincs pofám mondani... Akkor mennyi is lesz a vége?!...
Bocs az offért...
De,azé egy tömeges,(márha lesz tömeg)rajtgyakorlásba csak a menők kedvéért,hogy szokják kicsit,első ugratóig besegitenétek? Ha szépen megkérünk benneteket?
De 2 milláér? Azzal kellettvoln kezdeni hogy először l.sz jon felássa a kertet ki takaritsa a kutyák helyét aztn a fürdöszoba ja fát vágjon majd te a hátán stb.2millért
De keresett lettem... Hi !
Nos valóban reneszánsz a darab, de ezen az alapon 1 fél focipályát meg tudnék tölteni.. Vagy egy egészet.. De az augusztus óta kvázi szünetelő bevételem miatt a mentőöv csomagot kellene már végre kibontanom, mert a baj nem kicsi, ami a jövőt illeti.. Mmint a sajátomat..
Én ennyit még nem vásároltam ennyi idő alatt egész életemben.. Mire összeáll a kép, addigra eladom ócsón, hogy valaki jól járjon...
Bocs az offért...
(szociológiai és gazdasági környezettanulmány)
Előnye:
Az emberek elszegényednek, ezért minden olcsón eladó.
Hátránya:
Senki sem vesz semmit, mert az emberek elszegényednek.
VÉGE
Nos valóban reneszánsz a darab, de ezen az alapon 1 fél focipályát meg tudnék tölteni.. Vagy egy egészet..