Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.oszt majd kisakkozzuk
Szerinted haggyam fennt elől a full homok gumit ? ami multkor volt láttad?
Majd mellásuk.Jó lenne,ha túratlan pályán tunná menni.Verzsenyen olyan lesz úgyis.Maj mellássuk ott mi megy mi nem.
Nem olyan mint volt de volt sokkal rosszabb is
Telód jobb má?
Ebben bizok én is (benned ) 13 nap alatt hozzuk ki amit lehet aztán meglátjuk?
Úgycsiájjuk jó legyen
Nagyon tudományos vagy..
Én ennyit még nem vásároltam ennyi idő alatt egész életemben.. Mire összeáll a kép, addigra eladom ócsón, hogy valaki jól járjon... Nah ennek vége, meg is kezdtem... Hogyan kell berövidíteni egy linket ide? Akkor megláthassátok, hogy nem így van...
Félek nemfogom birni semmi edzés! mosst meg góó?
Jagyon jóóóóóóóóóó
Lessznek ott mégrajtunk kivül majd prditok másoknak de vladárék is kint lesznek
Akkó má kiéhezté!Muszáj lesz most kicsit odatenni. Minnyá iduló
Nah akkor egy részére már válaszoltam is.. 1 jó komám révén vettem zsír újat, 11.200-ért, Mitast.. Szal a lényeg, a háttér hiánya. Én még azonis nehezen léptem át, hogy ugye új sztori, gondolhatod, amikor gyorsaságiztam, 2 szezonban volt 2 garnitura új gommám.. Nagy karrier, mi?! Úgyhogy hosszabb távon jobb az új.. Pl.: eza srác, a gumis, van egy állványa, "trepnit kéne" cserélni, odaadja ócsón.. Igenám, de mennyi azaz ócsó?! Most beszéltem asztalos komával telón, megcsinálja e, az állvány 15 percre van, Őt is fel kell hívni, és azért pl. 4 rongynál kevesebbet nincs pofám mondani... Akkor mennyi is lesz a vége?!...
Bocs az offért...
De,azé egy tömeges,(márha lesz tömeg)rajtgyakorlásba csak a menők kedvéért,hogy szokják kicsit,első ugratóig besegitenétek? Ha szépen megkérünk benneteket?
Én mazohista vagyok szeretek szenvedni!
Gondoltam hasonlókra
nem edzek, csak örömmotorozok. Míg ti izzadtan rójátok a 8-asokat, én a pályán pötyögök a babetta-tempómmal.
De 2 milláér? Azzal kellettvoln kezdeni hogy először l.sz jon felássa a kertet ki takaritsa a kutyák helyét aztn a fürdöszoba ja fát vágjon majd te a hátán stb.2millért
A gazdasági recesszió előnye és hátránya
(szociológiai és gazdasági környezettanulmány)

Előnye:
Az emberek elszegényednek, ezért minden olcsón eladó.
Hátránya:
Senki sem vesz semmit, mert az emberek elszegényednek.

VÉGE

Remélem,beszálltok a buliba,nem kell nagyon törtetnetek,csak szokjátok a tömeget
Mindent megértek,meg türelmes vagyok,háde ne én csináljam má meg helyette,akkó minek van ott?
De keresett lettem... Hi !
Nos valóban reneszánsz a darab, de ezen az alapon 1 fél focipályát meg tudnék tölteni.. Vagy egy egészet.. De az augusztus óta kvázi szünetelő bevételem miatt a mentőöv csomagot kellene már végre kibontanom, mert a baj nem kicsi, ami a jövőt illeti.. Mmint a sajátomat..
Jaja, az kéne holnap, mint ma, erős szél és napsütés. Nem lesz ott baj.
Alig várom!
Ajajj,honne lenne.Nem kell majd altatni utána