Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha értem.Ktm-nél csak az lc4 ami hasonlít az endurora és nem üzemórás?Mert ktm-re fáj a fogam de ha nincs olyan amit aránylag olcsó fenttartani akkor más tipusokat nézek.Azért is hanyagolnám a nem üzemórásat mert városi használat mellett a gatyám rámenne...
aha értem.Ktm-nél csak az lc4 ami hasonlít az endurora és nem üzemórás?Mert ktm-re fáj a fogam de ha nincs olyan amit aránylag olcsó fenttartani akkor más tipusokat nézek.Azért is hanyagolnám a nem üzemórásat mert városi használat mellett a gatyám rámenne...
yamaha tt 600re
Az összes EXC "üzemórás". Amúgy a DRZ E változata is.
KTM-ből az LC4, DRZ-ből az S és az SM amiknél km-ben vannak megadva a szervizintervallumok. Husqvarna TE vagy SM610 szintén zenész.
Használtam, vesevédőt is.
Szerintem a helyükön maradnak, legalábbis rólam nagyon levágták őket...
drz 400 e
Heló!Valaki tudna nekem mondani NEM ÜZEMÓRÁS endurot vagy supermotot ami városban rendszámmal megállja a helyét?Úgy tudom az enduro számít nem üzemórásnak.Illetve a másik kérdésem ,hogy a ktm exc 450 vagy e feletti üzemórásnak számít-e?Ja és a ktm név után a factory mit takar?Előre is köszi
Mi a baj a páncéllal?

GD, páncél mellé használsz könyökvédőt? Crash esetén mennyire marad a helyén?
Igazából mindegy, nekem az már úgyis késő lett volna...
ja ja 3 ra mentünk ki fél8-ig voltunk.. kár hogy nem néztem meg az emilemet mert akkor tudtam volna szólni hogy mikortól leszünk ki...
Én kiverettem a versenygéppel de nem volt kint senki (1300 környékén értem oda)
Üdv srácok! Volt valaki esetleg tavaly vagy a nem túl távoli múltban a Romaniacson? Érdekelnének a körülmények, pl. kemping árak-lehetőségek,stb, azaz minden ami hasznos lehet egy ez évi úthoz majd! Köszi előre is!
Te meg csak ugrabugrálsz benne
Eladom a mocim. Ha érdekel, irj! [email protected]
Sziasztok!

Eladó egy új ZAP Lábtartó japán mocikhoz.(eredetileg RMX-haz lett rendelve de fölös lett)

10000 Ft!

06303210309

[email protected]
Nekem semmi bajom a proti inggel évek óta használom, páncélt nem vennék fel soha....
Ha jól tudom a Tapolcai pályán van lehetőség motor bérlésre, és endurós oktatásra... De nem vennék rá mérget... Az oktatás az tuti....
Menjél benne kicsit technikásabb helyen 20 fok fölötti hőmérsékletben, aztán majd rájössz...
Kerkyra!
Szeretnék kérdezni a pályáról privátba.Kérhetek valami elérhetőséget tőled? E-mail címem az adatlapomon.
Előre is köszönöm
Elnézést, nem vettem észre hogy nem nekem irtad,
Bajom rossz értelembe véve nincsen, csak mások azt tanácsolták h job lenne a krossz páncél és ugymond a baj az hogy mivel már van ing ezrét mást nem veszek.

Más, Budapest (Budaörs Budakeszi) környékén merre érdemes terepezni?
Mi a baj a protektoringgel?