Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Döme ,
jövöhétre elkészül a kawa?
Csőő
az tényleg jó lenne....
csak mi a monori motocross paradicsomban
Szevasztok amúgy!
Pedig fasza lenne menni egy rendeset vasárnap. . .
vazzeg...csak jövöhét kedd vagy szerdára jön a cucc...nem kaptak ma semmit
remélem kurvanagy kedvezmény adnak....
szerintem 128
van 112 hosszú?
igen,csak nincs hozzá patent szem triálra való lánc,de elvileg 520as.
holnap jönnek megnézni a gépet, és ez a mostani(iris) már megette a kenyere javát. Én már nem szívesen cserélgetném, de ha kéri az ember, akkor kaphatja új szettel, csak az árat kalkulálom. Akkor egy 10-es?
ott van kelemennél tiéd lehet
tényleg, mi lett az irissel?
jó is lenne nem jött meg az alkatrész..láncra rákérdeztél?
Nekem most 3 hetet mondtak a spirálhajtó mechanikára, de 1 hét alatt itt volt. Azt hittem rosszabb lesz.
És a robesszal mi van?
jaja,jó lenne
majd nemsokára felhívom őket hogy mi a geci van már.....ha valaki 2 hetet mond...akkor ne legyen már belőle 4 hét basszameg...
vagyis a dob
asztakuva. nem is figyeltem. Megjön a kipuf és fullos a géped.
már nyáregyházán is benne volt
oké persze én is így lennék vele
sztem én sem adnám el
Miért, megvetted bele az Öhlinst?
lefényképezem én de azóta már minden ki lett vele próbálva! pl próbáltuk visszahúzni a hajolást nem lett jó elvittük megmelegítettünk úgy próbáltuk úgy sem lett jó!
akkor lett még 1 ötlet h kivágjuk belőle ami meg volt hajolva és kipótoljuk h jó legyen ki is vágtuk belőle azt a részt beletettünk 1 másik csövet(kipótoltuk amit kivágtunk) így sem lett jó úgyhogy nincs más választás mint h másikat kell venni!
oké felveszem vele a kapcsolatot!
köszi neki van msn-e?
fényképezd már le közelről a tiédet , hogy milyen .....annyira szar hogy másikat kéne venni ?

mutasd már meg mert titkolódzol a kipufogóddal ...nincs is
kérd meg kelemenandrist hogy rendeljen neked egyet
nem akarok tőle megválni....bármi történhet az uj rezóval....akkor meg csak vakargatnám a fejemt hogy honnan szerezzek másikat....