mennyi idő míg megjön egy ilyen cucc? wáá már viszket a seggem csak a szelepeket mentsék meg de így kurva jó lenne,mert ez a 3 cumó,7ezer, vezlánc mondjuk 13,olajcsere 10 meg még ez az...nem is lenne oly vészes
na csőőő! Akkor meg van a tok(kis fekete műanyagcucc, kb 15 cm hosszú amibe fut a lánc) meg a lánckerék, meg akkor megrendeltem a műanyagbizbaszt amit nyom a feszítő-ezerakárhány ft.
Ne aggódj....az én álmaim is szétmentek...vagy legalábbis úgy gondoltam, mikor megláttam hogy 860ezer forint lenne a javítása a motornak...
Megvan, nem lopták el, de ott áll a fal mellett, több mint fél éve...kb olyan mintha ellopták volna.
Még rosszabb: van egy több mint egy milliót érő gépem, ami nem megy...
Aztán úlléptem, vettem egy öregebb (1996-os) KTM-et...most sincs sokkal több pénzem, és napi 14-16 órát dolgozom hogy ezt is fel tudjam újítani!
De ha egyszer kész lesz, boldog leszek és leszarok minden mást!
Megvan, nem lopták el, de ott áll a fal mellett, több mint fél éve...kb olyan mintha ellopták volna.
Még rosszabb: van egy több mint egy milliót érő gépem, ami nem megy...
Aztán úlléptem, vettem egy öregebb (1996-os) KTM-et...most sincs sokkal több pénzem, és napi 14-16 órát dolgozom hogy ezt is fel tudjam újítani!
De ha egyszer kész lesz, boldog leszek és leszarok minden mást!
És az garantált L-es volt!
szia