Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Semmi....................

Körbehívtuk a bontókat is meg feladtam rengeteg hírdetést, de szerintem már régen szétbontották.

Hát, ennyit az álmaimról...............
pedig scottba a 34-es az az L-es
Szia!

Van valami hír?

köszi foxy ugye írtam h van XXL es scott gatya mezzel 18 ért elmegyünk a gyerekhez (vártam mint az állat h mennyünk) odaérünk hozza ki a gyerek a cuccokat mondom de szép állapotban van meg minden kezdtem örülni megnézem mondom mien kicsi ez képzeljétek olyan csicska volt a gyerek h nem hívott be minket hanem az utcánn kelett próbálnom na mind 1 is lett volna ha jó lett volna de nem lett jó belenézek 34 es van beleírva majd nem szétthasított az ideg és XXL esnek hírdette kis buzi
Szia!

Elvileg 34=L-es méret.
Hellosztok!
olyan kérdésem lenne h a 34 es cross gatya(scott)állítólag az amerikai számozás az mien méretnek felel meg?
L XL XXL XXXL?

szewa gáborom már azthittem szakítottál a sporttal
A Take That után itt a Gyurcsány Ferenc Band!
Na gyerekek, megint felkerült egy új cikk a www.terepmotorosok.hu oldalra! Tisztára termékeny vagyok

Már csak Zoozee-tól várom az Ő írását és mindenki mástól a véleményeket!
Szeva Gaben!

Jó volt ma látni egy pillanatra!
ha tudjátok szerintem jelenítsétek meg ezt minnél több helyen! Próbáljunk segíteni...
Nem lennék a helyében...
Kötsög vagyol bakker!

Szerencséd, hogy család tag vagy!
Sziasztok!
Nem tüntem el! Élek virulok, nemsokára kicsit több időm is lesz, csak még van egy két vizsgám a tüzoltósdiból. ( Jani le is kémkedett ma pesten ahogy gurultunk a kosaraskocsival)
Amiért írok! Nem tudom tudjátok e de ezt a mailt kaptam ma a Foxy-tól:
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A tegnapi nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen
a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.

Apolczer Anita, Foxy
szép
na erről is le van a gond félig de lassan kész lesz
Bármiről?
Akkor a mi titkos szexuális viszonyunkról is? Mármint hogy erőszakosan leszoptál?
Az ok. napi 14 órát melózOK
Gyergyószentmiklósi kutyaszaporulat!
jajjj de cukkerok ...de mi van itt Budán Kutyavásár ?