Kettős ugró 15-20 méter közte,mindíg ugrottam,azt a második futamra belocsolták előtte mint állat.Második körben a sárban keresztbe állt úgy ugrottam el.Telibe bombáztam a másik oldalát fejjel.Nekem akkor a sisak törte el,hogy kitört 2.5cm-es darab és beállt keresztbe.Úgy is forrt össze.2 hét múlva már indultam lacházán,de sokáig nem volt jó.Az idegeket vágta a csont,míg be nem kopott
amikor nekem valami biszbasz eltört a vállamban akkor kb 5 hétig ülve aludtam
direkt erre a célra lett véve egy baszott nagy bőrfotel, ez a norvég vagy svéd vagy mipicsa kivitel
nej majd beszart mire becipelte a házba
Szasz,csak addig értem el,hogy kíváncsiságból kiöntöttem belőlük .Holnap érek odáig,hogy szét .MAjd lökök képeket.Jó ganés olajod volt.A visszacím az legyen ami a doboz belsejében volt?
Igazából ahol a kulcscsont becsatlakozik felülről, ott fáj... mostmá hagyján, egy hete még én se tudtam ráfeküdni... hanyatt ment csak a fekvés, mint a ravatalozón. De volt olyan cimbi, aki csak egyesben hanyatt húzta és úgy drótozták össze...
ha én összehúzom a szemöldököm, akkor az össze van húzva
nekem nem javult meg a vállam van egy rész ahol nem mozog, csak átugrik egy részt
mondjuk leszarom mi hol fáj..
direkt erre a célra lett véve egy baszott nagy bőrfotel, ez a norvég vagy svéd vagy mipicsa kivitel
nej majd beszart mire becipelte a házba
volt sok retek benne?
a váll az sokáig fog fájni, nem kizárt a 6 honap sem...