Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jo nejed cipelte be a giga fotelt... szabadalmaztatni kéne ezt a dolgot.
Hallottam olyan sztorit, h srác mindkét karját eltörte eccerre... így a nője törölte a seggét néhány hétig. Na ezt ne érjem meg sose
gyenge nevelés
ha én összehúzom a szemöldököm, akkor az össze van húzva

nekem nem javult meg a vállam van egy rész ahol nem mozog, csak átugrik egy részt
Akkor nagyon is élek,de ez megy má vagy 5 éve,ha nem több
Enyim asszony meg se mozdulna lizárna a kutyákhoz
Ha 40 éves kor felett arra kelsz,hogy nem fáj semmid akkor meghaltál!
Kettős ugró 15-20 méter közte,mindíg ugrottam,azt a második futamra belocsolták előtte mint állat.Második körben a sárban keresztbe állt úgy ugrottam el.Telibe bombáztam a másik oldalát fejjel.Nekem akkor a sisak törte el,hogy kitört 2.5cm-es darab és beállt keresztbe.Úgy is forrt össze.2 hét múlva már indultam lacházán,de sokáig nem volt jó.Az idegeket vágta a csont,míg be nem kopott
én nagylelkű leszek csikuszhoz képest, lásd kivel van dolgod én adok érte 20 ezret...
ha hason fekszem akkor meg a nyakam fájdul meg reggelre...

mondjuk leszarom mi hol fáj..
amikor nekem valami biszbasz eltört a vállamban akkor kb 5 hétig ülve aludtam
direkt erre a célra lett véve egy baszott nagy bőrfotel, ez a norvég vagy svéd vagy mipicsa kivitel
nej majd beszart mire becipelte a házba
20 ezeré se.Hejjj ez mieza kókányság? Tán lecsó csináta?VAgy az edző motorja?
Kösz... amikor elterültem, akkor a vállam reccsent... egész közelről hallottam. Mingyá odanéztem, h elakad-e az állvédő a kiálló csontban... de nem
Oké
az legyen. muter mindig otthon figyel
Feküggyé hason
Szasz,csak addig értem el,hogy kíváncsiságból kiöntöttem belőlük .Holnap érek odáig,hogy szét .MAjd lökök képeket.Jó ganés olajod volt.A visszacím az legyen ami a doboz belsejében volt?
Igazából ahol a kulcscsont becsatlakozik felülről, ott fáj... mostmá hagyján, egy hete még én se tudtam ráfeküdni... hanyatt ment csak a fekvés, mint a ravatalozón. De volt olyan cimbi, aki csak egyesben hanyatt húzta és úgy drótozták össze...
persze holnap szétbaszom a bakonyt, háturuuuuu..
Még jó...képzeld el ha több volna
A tököd emelgesse más a nyelve hegyivel A fa recsegett,vagy a gatyád Jobbulást
szétszedted már a lábakat?
volt sok retek benne?
tudod Anya csak 1 van..
Nekem még van olyan táska telóm
sajnos el kell hogy keseritselek, de mocskos modon,

a váll az sokáig fog fájni, nem kizárt a 6 honap sem... nekem mindkettő fáj, van hogy este nem tudok oldalt aludni annyira,