ma fölösleges volt felkelni ...de legalább nem ment rá az egész nap...
hát monoron hó van..alatta meg sár...szóval szar a pálya nem köll motorozni..szerencse még pesten megtudtuk de aztán már nem volt hovamenni és visszafordultunk...
reggel meg kutyaszar sprinter nem ment dobogókőnek fel a hegyre mert kapart...üresen egy vicc ez a kocsi ...
kakukk mesélj már mivan meglett a bujkálo bankrablo, vagy tuszul ejtett egy kissebbségi családot, kettöt lelött közűlűk, kért száz milliot meg egy helikoptert és elmenekűlt,
ja csak mások is ide jönnek ..ha jönnek ... most dől el....
nem bánnám ha itthon kifeküdhetném ezt az edzést...úgysincs ma nagy kedvem kínlódni a fiatalokkal..
morgen béláim! hát vagy 15 centi a hó odakint vazze...
monoron mi lehet ? de fasza lehet el se kell indulnunk
hosszú merkedes ki se jön az udvarból....hátsókerekes ..ott fogok farolni vele....ha mégis megyek és láttok ilyet keresztbe az én vagyok..
gondolom az ország közepén is van hó......
ma fölösleges volt felkelni ...de legalább nem ment rá az egész nap...
hát monoron hó van..alatta meg sár...szóval szar a pálya nem köll motorozni..szerencse még pesten megtudtuk de aztán már nem volt hovamenni és visszafordultunk...
reggel meg kutyaszar sprinter nem ment dobogókőnek fel a hegyre mert kapart...üresen egy vicc ez a kocsi ...
vagy mivan má izgulok nagyon...
nem bánnám ha itthon kifeküdhetném ezt az edzést...úgysincs ma nagy kedvem kínlódni a fiatalokkal..
monoron mi lehet ? de fasza
hosszú merkedes ki se jön az udvarból....hátsókerekes ..ott fogok farolni vele....ha mégis megyek és láttok ilyet keresztbe az én vagyok..
gondolom az ország közepén is van hó......
ronis a szöges gumid nem volt elhamarkodott lépés