Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne izgujá máá árt a szépségednek
ott voltam , hát miért ne pont én , leállt a forgalom nagy felhajtás volt mint Chicagoba , de sajnos a pénz nem az enyém ezért majdnem lekéstük a bált
ott berúgják egyből.... az is jól indul...persze ha nem rossz...
majd mikor régi fehér ktm et kell indítani...ott aztán van okosság még ha jó is ..de azok szarok is tetejébe
főleg ha felborulsz a fasza dellortójukkal...ott is hagynám az erdőbe ..
én is reggeli torna meg vot
pedig ez igaz.....egy 5 20ast ruhdostam én is
pedig még a nagyobbakat is általába 1-2 rugásra beinditól.... de az 520-ast lehetetlen,azota bár lett volna még ilyen javitásra javasoltam vigyék a ktm-be
rugdossák azok......
na olyan okosság kéne ..hogy navigáció..nem baj ha olyan kicsi mint amit a kocsikba vannak..csak az lenne a lényeg hogy otthon rá tudjam számítógépre tolni róla hogy merre jártam valami térképre..

vagy egyáltalán ez a kis kocsis gps tudja -é?
hülyeségből nem de motorugásból fel lehettetek mentve mert ez történetesen pont egy jól induló motor..mezítláb berúgom elsőre ha lemegyek a garázsba...de terepen is..
mindamellett megjegyzem tudom, hogy szopás terepen rugdosni még ha képbe vagy, hogy kell akkor is...ezért van rajta önindító amivel persze pöcc röff indul mindíg ..de arról viszont megint nem a motor tehet, hogy nem hordassz hozzá akksit ...vagy hordassz de rosszat..
szóval rossz akksit a rutinosak eldobják vagy legalább leszedik a drótot róla mert nem indul vele jól a motor..még rúgásra se ...

szóval még pár kör és győz a rutin...
ja és a töltéskábeleket valaki széttépte azt ne felejtsük el hozzátenni..

amúgy hidraulikus mindnek a kuplungja...de a kar ahhoz se árt
ha kb 20 percic rugdoson talán elindul!
szevasztok!
tudod hogy hivják ezt a fajta motort?
kár hogy nem tudik angolul de valami ilyesmi Klikk Tventi Minits
[O16
a kurva élet,kezd megfagyni, mókás lesz este http://youtu.be/ULZqwRbo9aY ilyen lesz
Jájááááá Húzok is kifele melózni
hat majd lerohadt a labam, amig berugdostam...vegen mar onindito + berugokar maradt, igy konnyebben indult...merthogy elotte mar tolasra sem tudtuk beroffenteni...

Nekem faradtan az erdoben igenis nehez volt berugni...

Kuplungar meg kb 3 cm-es volt...asszem eleve nem hidraulikus, szoval gondolhatod mennyire szar igy huzgalni

De mondom, nagyon rendes volt haroldtol hogy elso szora kolcson adta
üdwözlet
szar akksival nem is jó...lemerültel viszont nem gond berúgni..kuplugkar meg nem baj ha van..
csaltal, te tudtal rola...

Hat nekem ez egy traktor, pedig nem sokkal nagyobb, mint az en 450-esem...
Ero az van benne dogivel, de nem a fak koze valo...foleg nem egy letort kuplungkarral...azt hittem, lerohad a bal kezem...

Kar hogy szar akksival kaptam meg, igy kb 45x rugtam be aznap...hat azt sem kivanom senkinek..

de nagyon rendes volt harold reszerol hogy szo nelkul kolcsonadta...
te tokod harold gépe..KTM 525 exc...

na milyen a rendes motor ?
na ki van a kepen es hol es mivel?
most pont syncroforumon osztjuk meg szívjuk az észt németországba..
szóval nem eccerűek ezek a svábok
itt most süt a nap..vicc mi van ma
gondolhatod mennyit kerestem ma... még enni se volt időm..de megnézem délután a műhelybe, hogy látom -e egyáltalán valahol
de most már biztos vagyok benne viszont, hogy van...csak a kérdés az hol van a motoalkatrészhegyekbe ...nem eccerű...valamelyiknap egy blokkot kerestünk fél napig
Hazaértem má Én is Motrotolás egy darabig így felejtős,jetskizni kell Mindenhol csak víz
sikerült találni kormánybefogót ?
tegnap este egy 86os corolla hachirokuval voltunk..hátsókerekes 1.8 turbo mondjuk szar volt amikor keresztbe jött szembe az összkerekes impreza ma egy volvo s40 t4nel megyünk 11kor, 210 paci,sper difi meg lesz egy 4wd prelude is meglátjuk