Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csokolom a kacsoját.
áá azon agyalok éppen hogy idén megcsinálom az előre snowboard verziot nagy hora,, már tavaly is meg akartam csak aztán elolvadt a ho..
sajna nem ... nekem is be kellene szednem olcsón egy hátsó felnit...

de csikával beszélj mert mondott nekem is valamit...
nem tudsz nekem valami occso használt ktm felgéket, vagy japánba valo is jo csak 21, meg 18-as legyen, tárcsáim lánckerekek vannak , felszerelném fiksz szögesnek..
szerintem ronis már nézi is ..azért van felszívódva
áááááá,elég volt!
vazze kapcsolgatom ezt a geci tévét és mi megy a cool-on...hát a kincs ami nincs

megugattam ?
régen alá is feküdtél volna mint józsef attila a vonatnak

most láttam a neten hogy adott ki valami életrajzi könyvet bud spencer..és nemrég jelent meg magyarul
ja kerék ..eszembe jutottál minap beszéltünk a felnimről ....csak info jelleggel.. az új 11-es endurókon már ilyesmi kerék van..
valami AL7 ...de excel csak állítólag mégfaszább..
remélem nem ezzel a csöppség Piedone-val álmodok majd mert már a könyökömön jön ki
már nem szeretem őket....
mégis van 4 nekem amit szeretek...nagyon régről még gyerek voltam félig talán azért..
piedone a zsaru
piedone hong kongban
különben dühbe jövünk
és megint dühbe jövünk

és nyente más kedvenc....

a filmplusszon meg néha beleakadok és nekem olybá tűnik , hogy mindíg a kincs ami nincset játszák...
nekem nincs ki a 2 kerekem
itt is a ho esik már egy ideje..

kéne szereznem két kereket plusszban hogy ne kelljen szerelgetni a szöges gumikat,
film+ nyomatja orrba-szájba
de mááá megiratta az összes részt
ugy látszik a kölkök birják Piedone bácsit, enyémnek is tetszik...

mondjuk mikor gyerek voltam nekem is tetszett,
fiam rákattant a Piedone filmekre.....
én unom őket mint állat de csak végignézem mindet vele
itt most is szakad a hó reggel felkelek 10 perccel előbb,tehát kerek 4 órakor ki tudja addigra mekkora hó lesz,nem akarok elkésni melóból