Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanazt vehetjük meg a Józsefvárosi Piacon mint a Westendben. Nem ugyanolyat, ugyanazt - a nap kommentje

"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a papírral a WestEnd-ben lévő ruházati üzletükbe, a lánya adni fog nekem egy olyan méretű/akkora nadrágot, amilyen nekem kell - méghozzá a piaci áron. Ja, és hogy mennyi volt a piaci ár? 4990 Ft, szemben a WestEnd-beli árral, ami 14590 Ft volt. Ugyanezért a termékért. És a WestEndben is kaptam számlát, mielőtt megkérdeznétek."

agyarország
Tsókolomok
Na, nekem 4 anyám van akkor Csirkét bekéne tenni a sütőbe,me este valamit enni kéne ,asszonyék megint kirándulnak
Igen Jótudni
Ja azt néztem is hogy még a kis füle is megvan a dekompresszornak a hengerfejnél csak nem szerelték fel Pedig nem volt az olyan rossz dolog.A kis 350EXC-men volt és hasznát vettem sokszor leállításnál is.Igaz annak a berugókarját kicsit könyebb volt rugdalni.Tényleg Zéé Akksi neked még a gyári van benne?Enyém kezd meghalni.Még feltöltöm egyszer de lassan kéne bele egy új.Ez már 4évet szolgált és kezd elgyengülni....
dogos volt a mai nap, dogozzon akinek háram anyja van..

már megfűrödtem a fincsi forro kád vizben , csak arra vagyok hajlando hogy megegyem a finom rántott hust ami készűl... aztán pihi, mert ugye holnap is motorozni kell..
na az a szép fajta ..amikor az leállt vb címek múltak rajta..

most keltem fel mi lesz így velem íccaka,marhára kialudtam magam 1 óra alatt
már az lc4 is autodekompresszoros volt ..ezek a mi féle blokkok meg persze hogy azok mind..csak rajtahagyták a kézidekót is 2006 ig..nekem már az sincs rajta ..ill. rajta van csak a bovdenjét meg a kart hagyták le róla... viszont tettek nekünk bugic már nyomatékhatárolófogaskereket önindító után mint az újakba ami van..
szeva Andris , mit csináltál te ott a távoli Irországban, bedöntötted a gazdaságot...
Szevasz,na akkó indújjá ide, dógozni
baloldalt van a berugolya
szép estét emberek,

ejj de jo volt ma az első hobn motorozás...

itt nálunk kurva nagy ho van az erdőben de akkora hogy az erdei utra folyamatosan földig behajolnak a hoval teli ágak ugy hogy ssok helyen el se lehet menni, kerűűlni kell a fák között...

a picsám szétázott , a seggemben egy jégdugo, az ujjaim lefagytak de igen jo volt.
ok bocs elbasztam ez régebbi 550? azt hiszem
bocsi mégegyszer
de a telyesen műanyagba öntött san gyujtása nam
amin lehet előgyujtást is állotani sőt a fém lapot is és magga a tekercseket is letet tekergetni előre hátra és egy tűvel ha beteszed a helyére simán be lehet állitani úgy hogy minden rugásra indul
Üdv mindenkinek
Méghogy nehezen indul az 525 Az mondjuk tuti hogy ha nincs vagy nemjó az akksid akkor szokott néha szopás lenni de nekem általában első rugásra beröffen a traktor.Akkor van bökkenő mikor beáll olyan ponton a dugó hogy a berugókaron ugrálni lehet megáll mint a szög Elvileg auto dekompreszoros már a 2005-os 525 de én néha azt nem tapasztalom De amúgy nekem semmi bajom az inditással.Így hidegbe is szivató benzincsap kinyit ráhúzok két hirtelent a gázra és rugásra indul legtöbbször.Amúgy meg van és jó rajta az öninditó szóval még szenvedni se kell...
Nekem is van, az 1985-ös 125-ös
akkor az nem 520 as volt legalábbis nem ilyen fajta blokkos mint amin az andris ült....még az 520 előttieken is japán gyújtás volt már rég... az 520 az már a frissebb szériás blokk..2007 ig ez volt évente apróbb módosításokkal...már kokusan gyújtás és autodekompresszor önindító keihin karbi van az elsőtől kezdve..2000...
a modellév ....de volt az első szériában 99-ben néhány diversion 520 exc-e volt a neve de az mindenben olyan mint a 2000-res...

szóval ott valami matrica baj van ..esetleg nem is ktm
egyébként van 2 db ktm szerelmem...ill. amelyikekbe belezugtam mind vakló a szakadékba,a 2007 exc factory 250, és a 2010-es exc 250....ez a kettő csucs számomra
kibaszott jó volt menni velük.idén a tesztnapon már majdnem megvertek azok akik felirarkoztak a probamotorozásra...kb 2 órát mentem folyametosan addig mig már nem birtam fogni a kormányt...nagyon tetszett!
Szóljá a vámosoknak,na azok kiszedik még azt is ami benne sincs,törölhetsz bármit Kilehet szedni mindent
Jut eszembe aki tőlem a berget elvitte,az sem tudta berúgni.Kb 30-szor próbálta,nekem mindíg sikerült,a haverjának sem.1 hét múlva már tiszta lila volt a talpa(mutatta)6 srác rugdalta mire a legkipihentebbnek sikerült Ennyit az arcról
Azt nem vágom hogy tudja e mindegyik mondjuk azt még nem probáltam hogy ki lehet e menteni valamilyen térképre a mentett adatot ,de gondolom igen.
A linkelt gps nem ismerem,olyat érdemes venni amit lehet is frissiteni
egyébként itt a KTM be ahová küldtem ezeket a motorokat egyszer hiv a tulaj akit persze személyesen is ismerek,sőt elég gyakran motorozunk együtt
fewlhiv hogy be-e tudnék ugrani hozzá mert szeretne beszélni velem
,mondom hogy pont megyek a gépműhelybe és útba esik minden kéáppen persze majd ha végeztem benézek
.....2 db 520 volt nállúk,mind a kettő a régi szar sam gyujtással,én tudtam mi bajuk mert én háznál átvizsgálás útán küldtem a ktm be
a gyári cucc valahol 400 euro kornyékén volt akkor de ha pontos akarok lenni 470,a faszinal viszont nem volt zséje akkor nézzük a bontokat akiket ismerek,NINCS, NEWM BAJ MAJD A NETEN....ott se...ill néhány nap után egy Nagyváradi csákó megjelentet egy hirdetést hogy elbont egy ilyen motort....azonnal hivom,azt mondja 300 euroért az enyém lehet
mondom neki....te nem vagy normális adok érte mondjuk 150 lejt....nem akarta....aztán ő hivott hogy 200 lejér ami úgye nincs 50 euró az enyém...mikor postázza?!...válasz....TEGNAP! EGYIK SZAR MEGLETT DE MÉG VOLT 1 ANNAK MÁZLIMRA AZ YBEYON VAGY MITUDOM ÉN HOGY KELL HELYESEN LEIRNI TALÁLTAM EGYET 170 EU-ÉRT!
EZ A TÖTRÉNETE AZ 520-NAK ÉS NEM TUDTÁK OTT SE BERUGNI MÉG AKKOR SE AMIKOR MÁR MINDEN RUGÁSRA NEKEM SIKERÜLT!
köszi..és mindegyik tudhatja ? vagy csak a nevesebb cuccok...mert rám akarnak melegíteni egyet de ..a nevét nem tudom(ja de igen NONAME) de a vaterán van mindjárt belinkelem.. szóval ilyen de occón kici pénzér ...sőt dolgoznom kéne érte..csere bere lenne ..

vagy meneküljek előle amíg lehet ..lenne vagy max 12 -14 pénzbe
Tudja! Nekem egy régebbi tipus van HP iPAQ 316 gps és lehet vele gyomvonalat rögzitteni,bele rajzolja a térképbe az utvonalat és el lehet menteni kártyára
olyanokkal mész motorozni akik kiröhögnek..engem nem vittetek hogy én is röhöghessek ..gecók vagytok

titokmotorozás ahhoz van eszük..
persze, annyit en is tudok hogy dekompresszio kart huzzam, reugjak parat ra, aztan megallitsam holtponton, onnan meg egy izmos rugas es kesz....mar a vegen a rarugasnal ranyomtam az ininditot is, na ugy 5.-re be is indult...meg azt se felejtsuk el hogy 4 evig kimaradtam a jobol, allokepessegem a beka segge alatt...szoval inkabb abban faradtam ki hogy emelgettem a foldrol meg rugdostam...merthogy azert neha megpusziltam am a foldet is.... ..ilyenkor olaj is folyt vissza, ergo meg nehezebb az inditasa...Totok janiek meg rohogtek, egy fel rugassal inditottak az EC 300-at meg a TXT 280-at....