Csirkét bekéne tenni a sütőbe,me este valamit enni kéne
,asszonyék megint kirándulnak
Jótudni
Pedig nem volt az olyan rossz dolog.A kis 350EXC-men volt és hasznát vettem sokszor leállításnál is.Igaz annak a berugókarját kicsit könyebb volt rugdalni.Tényleg Zéé Akksi neked még a gyári van benne?Enyém kezd meghalni.Még feltöltöm egyszer de lassan kéne bele egy új.Ez már 4évet szolgált és kezd elgyengülni....
Az mondjuk tuti hogy ha nincs vagy nemjó az akksid akkor szokott néha szopás lenni de nekem általában első rugásra beröffen a traktor.Akkor van bökkenő mikor beáll olyan ponton a dugó hogy a berugókaron ugrálni lehet megáll mint a szög
Elvileg auto dekompreszoros már a 2005-os 525 de én néha azt nem tapasztalom
De amúgy nekem semmi bajom az inditással.Így hidegbe is szivató benzincsap kinyit ráhúzok két hirtelent a gázra és rugásra indul legtöbbször.Amúgy meg van és jó rajta az öninditó szóval még szenvedni se kell...
legalábbis nem ilyen fajta blokkos mint amin az andris ült....még az 520 előttieken is japán gyújtás volt már rég... az 520 az már a frissebb szériás blokk..2007 ig ez volt évente apróbb módosításokkal...már kokusan gyújtás és autodekompresszor önindító keihin karbi van az elsőtől kezdve..2000...
Kilehet szedni mindent
Ennyit az arcról
mondjuk azt még nem probáltam hogy ki lehet e menteni valamilyen térképre a mentett adatot ,de gondolom igen.
de a vaterán van mindjárt belinkelem.. szóval ilyen de occón kici pénzér ...sőt dolgoznom kéne érte..csere bere lenne ..
..ilyenkor olaj is folyt vissza, ergo meg nehezebb az inditasa...Totok janiek meg rohogtek, egy fel rugassal inditottak az EC 300-at meg a TXT 280-at....
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a papírral a WestEnd-ben lévő ruházati üzletükbe, a lánya adni fog nekem egy olyan méretű/akkora nadrágot, amilyen nekem kell - méghozzá a piaci áron. Ja, és hogy mennyi volt a piaci ár? 4990 Ft, szemben a WestEnd-beli árral, ami 14590 Ft volt. Ugyanezért a termékért. És a WestEndben is kaptam számlát, mielőtt megkérdeznétek."
agyarország