Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép sárga lett a levesem
kész
azt írják van benne minden
Hát mostmár 2motorból csak összelegóztok egy fullosat
csak bele van törve a kulcs....de az egyik motorom az fullos lesz... ha meg van 5euroért cucc,akkor miért ne vegyem meg?...
mi baja van a tanksapkádnak?
ereszt is?
Csak meg ne űlje a gyomrod az a nagy kalóriabomba amit abba a zacskóslevesbe gyűrtek
főzök egy zacskós levest a nagy döglésemben nincs kedvem kimenni....
5wt akartam venni és 4800at kértek ét..ki is fordultam a bótbú
hát azt most pont nem tudom... de van motorex is meg wp is többfajta w-vel

a motorex 2-2.5 forint egy lityi 5w-s
igen,alul van egy csap,ami tartja. de ha azt eltöröm, akkor utána mi fogja megtartani az összerakásnál? mert az a "csap" együtt van a betéttel...
jajj de szép képek....hát ki kéne húzni a betétet ebből a külső részéből... vagy stift van keresztbe valahol vagy alul a végén van valami biztosítás hogy ki ne bírd húzni ...na azt kell megszüntetni ..kiütés , fúrás , akármi módon és kicsúszik a bele ..akkor már a belső henger a kezedben ..és hozzáférsz a zuhaldungokhoz..és kiszed kujcs és fordított sorrendben összerak .. esetleg kulcsotreszel közbe ha nincs tartalék...szóval ilyesmi...
és a telóolaj mipíz? akartam venni tegnap az olajshopban és 5ezerért akarták adni literjét...szal azé szóltam inkább neked hogy majd kell
csak info jelleggel írtam be az árakat ...hogy legyen mihez viszonyítani...
ez megfelel?
8ért van gykapcs+kulcs,és 5euronál tartok a tanksapkával... de azért hátha kibányászom valahogy ebből a szarból a törmeléket
meg még mit nem.. :D a 400ashoz van szám,de azon meg nincs gyújtáskapcsoló
na olyan fullos szett + tanksapkával meg mindennel cakk pakk..kulccsokkal...28-30 pénz
a 400asomon sincs
olyan szett is van amibe az van....

amúgy 3.60 € ért van kulcs...ha tudnánk a számát
Még jó hogy az EXC-hez ilyen szutykok hogy kulcs nem kellenek
telefon és kevés a fény
miért nem veszed ki a nejlonzacskóból a fényképeződet?
csak a zár szar, a többi jó meg most ebayen licitálgatok egy tanksapkára...mert ezen még annak a zárja is el van törve
ja szettbe...a komplett vadi új gyári zár kulccsal plusz alul a gyújtáskapcsoló betét és kábel a csatlakozóval , csavarral..... 70€...az kábé pont egy 20 as...
nem lehet má jobban szétszedni