Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk közelebb kéne egymáshoz költözni,
én is kimennék egyet gurulni de igy egyedül nem visz rá a lofasz se..
háj brájen.
a modern kor átka..
na látom csak az tudja megnézni akinek van facebook-ja..
Hírhedtek vagytok mán
hiresek lettünk a Facebook-on...
BalatonÁtcsuszás
Jó reggelit mindenkibe,omlós kaját a belibe
ja
nézegettem két vidit most lett felrakva ktm es és kibaszott jól szólnak és hangfalakon üvöltettem és mindjárt ki kell mennem motorozni mert meghülyülök...
fuuu ez ilyen hello-kittys myvipes nyaloka versike... nem gondoltam te ilyet is tudsz..
Hiába vagy bika,
felsőtested fika.
Hiába vagy tehetséges,
péniszed nevetséges.
Fonnyadt zacskód töpörödött,
sosem dugtál törpördögöt.
Laza vagyok, szétesem,
kezemben a GSM,
ágyamban fekszem meztelen,
gyalulnék én rendesen.
Ha te is akarsz énvelem,
hívjál fel a telcsimen.
Petőfi Csika..

Asztal alatt kapál a béka. cimü versét hallottuk.
jo morgent.
jóreggelit vazze!
Na,az a tuti,úgy is kell Van fasza nagy alukapum összecsukós,5 méter magas 4 széles.
Agyban nagy vagyok csak a fejem kicsi Tömörítve minden elfér benne,ezé verettettem a fejem sokáig Má egyből nagyot nyomok,de szerencsém is van,mert így a talajvíz megmutatta magát,merről hány méter,nem kell a későbbiekben szopni módosítgatásokkal.Lesz benn dzsákuci is meg masszázszlalom úgyis abba fogok lakni
vagy 200 négyzetméteres a műhely és elfelejtették rárakni az ajtót..úgy kellett szólni mikor kész lett...
nagyon tucc nem vagy strucc?

hát annyiban új hogy ez egy nagy épület és az alsó emeleten átköltöztünk /zünk....egy másik részbe ami nagyobb és át van alakítva frissre ...új service gyanánt...
Ti most új műhelyt építettetek vagy csak költöztetek?Me most számolok ,anyám, a csillagos ég is kevés vóna Ezé csinálok egy gyárat,nem nyomom az ágyat
Abbiztosis Mondok neked olyat,kerüljön el a vonat,lessed ne ez legyen a veszted,de a pinaszőrt meg ne vessed.Ha rám gondolol néha ne essen rád egy tégla,szőnyeged alatt éccaka legeljen egy béka.S,ha teccet a kis versem,kapáld meg a kertem,adok kapát hozzá,nehogy motorozzá
csika benned egy költő veszett meg
El is dobta a vasat E vett inkább halat
de