jaja,ez a baj..látom hogy összevissza áll szétszedtem amennyire lehet,de csak a műanyagot tudtam leszedni,meg a kormányzár részét...a többi egybe van. 5ezerért szednék ki,meg 3 hozzá a kulcs...palcsee ad 8ért amihez van kulcs is... még szenvedek egy kicsit aztán hívom palcseet
Nekünk élmény volt ez a rész.Főleg hogy egész nap hallottuk a motorosokat fel alá mászkálni a környéken(Mi is szanaszét kóboroltunk).Senki sem ugatott hogy mit keresünk ott.Pedig valami erdész is megállt de normális volt ő is.Reggel meg a közeli tanyáról ránkhajtották a teheneket.De a pásztor is jó arc volt.Szóval nekünk nagyon megtetszett az a környék!Itt Bián közel a város sok a gyökér túrista vikkendes komcsi nyugdíjas köcsög.Egy valamire való erdőnk van ahová járunk de már szanaszét motoroztuk és unalom már az egész.
ejj ejj.segítsetek. szóval hogy szedjem ki a beletört kulcsot? a zár alján van a kulcs, wd40nel meg ütögetéssel próbáltam,de meg se moccan. hogyan kéne kibányásznom?
hát bazz ott van a kezedben csak látod hogy jön szét, nemá mi fejtsük meg látatlanba mi a modja...
nálunk volt ilyen zárszerelőmackós ember...olcsóért még kulcsot is ráspolyozott bele...de be van takarózva földdel 2 éve