Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

varázslattal..

hát bazz ott van a kezedben csak látod hogy jön szét, nemá mi fejtsük meg látatlanba mi a modja...
zadi. mingyá lövök képet
az jó gyárilag biztos 20 forint egy zár
fotózzad már le mi van benne ...olasz záras ? z betűs
júúj
itt a nagyfaluban 5ért csinálják
ja szét kéne szedni a gy.kapcsolót ....

nálunk volt ilyen zárszerelőmackós ember...olcsóért még kulcsot is ráspolyozott bele...de be van takarózva földdel 2 éve
na de hogy szedjem szét?
jaja,ez a baj..látom hogy összevissza áll szétszedtem amennyire lehet,de csak a műanyagot tudtam leszedni,meg a kormányzár részét...a többi egybe van. 5ezerért szednék ki,meg 3 hozzá a kulcs...palcsee ad 8ért amihez van kulcs is... még szenvedek egy kicsit aztán hívom palcseet
nem is a fizetéssel lenne gond ..majd mesélek...folyik ott már mindenki alulról..tiszta buzik
Nekünk élmény volt ez a rész.Főleg hogy egész nap hallottuk a motorosokat fel alá mászkálni a környéken(Mi is szanaszét kóboroltunk).Senki sem ugatott hogy mit keresünk ott.Pedig valami erdész is megállt de normális volt ő is.Reggel meg a közeli tanyáról ránkhajtották a teheneket.De a pásztor is jó arc volt.Szóval nekünk nagyon megtetszett az a környék!Itt Bián közel a város sok a gyökér túrista vikkendes komcsi nyugdíjas köcsög.Egy valamire való erdőnk van ahová járunk de már szanaszét motoroztuk és unalom már az egész.
én is szétszedném, csak rakd sorba a lamellákat.
ja oda én én sem megyek be hogy fizetősen motorozzak... nincs az az isten, 1,5 tank benzin ára minimum.
ha beletört akkor gondolom megtekeredett kicsit és feszül. az nem lesz egyszerű. szétszedni nem lehet?
ktm gyújtáskapcsoló
miből?
ejj ejj.segítsetek. szóval hogy szedjem ki a beletört kulcsot? a zár alján van a kulcs, wd40nel meg ütögetéssel próbáltam,de meg se moccan. hogyan kéne kibányásznom?
nekem tök mindegy hogy hol, tőlem mehetünk romcsiba a kempingbe az lenne ám a tutti..
Köszi a választ!
úgyhogy nem okoz gondott összetüsszenteni egy komoly futamot .....
ja nem rossz hely ez a környék mert van az erdőbe meg alatta pár cseles nyomvonal .......bár az ebszőnyi pálya felejtősös...
Hát ja de tetszik a környék.Főleg ahoz képest hogy felénk mi van.Közel van az Ebszőnybányai pálya meg amúgy minden.És autóval is meg lehet közelíteni.
Írtam egy mailt zoozee@freemail.hu ide
Éjjelre meg összebújtattuk a vasakat.Sajnos nem lettek reggelre kis KTM-ek