Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megoldjuk....... jó egybe is akár ... talán...esetleg..se
át kell majd fűznöd vagy jó 1-1ben? az agy ugyanaz lc4nél meg az excnél?
Kellhet... Merre laksz, mikor mehetek érte?
egy gyári végdobom van, rendbe lett rakva megtőmve polcon van tartaléknak , ha kell 12 pénz.
Elsősorban végbob, de lehet komplett is rezoval...
szerintem meg lessz öröm...
át kell mennem a szomszéd varrónőhöz hogy vegyen be a nadrágomból 20 centit...

nem hanem varrja meg a könyökbandázsomon a tépőzárat...

még mindig fáj a leszakadt kezem nem tudom mi lesz de ha erre elkezdek motorkázni lehet nem lesz öröm..
király vagy
jeejee. jáúú lenne. 20.án végzek a vizsgáimmal,aztán utána indulhat a mandula. neked meg lesz jó hátsó excel felnid.nanana?
milyen kipufogot? rezot, vagy végdobot.?
sikerült ? naccerű...

hát amikor akarod jüvő héttől már mehet a projekt ......itt is átdobhatod kerekeket meg ilyesmi ..ha majd lesz kedved pörögni akkor idejössz és megcsináljuk...úgyis előkerült a srác nagynehezen... és mondta megcsinálja azt a másik dolgot is ..addig mi meg átdíszítjük a lovakat ...
Jó napot meberek!
Tud valaki GG EC300-ra kipufogót valahol?

Zoziii! jön a jóóóidő. mikor csinááálunk supermotot? leszedtem a mocskos gyújtáskapcsolót
jól nézne ki mondjuk a jelentkezőket lakhely szerint beközepezve találkapontra kidobná mondjuk a deák teret pesten..és ott kéne endurózni... mondjuk tudok egy rövidebb utat onnan is a pilisbe...
sőt nem csak onnan ..bárhonnan
csináljunk....
jelentkezőket össze kell szedni ...megnézni nagyjából kinek mikor jó...nézni egy helyet ami mindenkinek nagyjából egyforma távra van...és kész...csak oda kell menni és vinni ezt azt meg motort...
csinálhatnánk egy forum talit is, jo volt az is
ilyen edző tábort én is csinálnák nektek itt a sziklásban... nehogymá karc nélkül menjetek haza...
és csajok nem is lesznek.? akkor lehet nem is megyek...

najo de.
jo volt, kár lett volna kihagyni még pont jo volt a jég , idő is szuper volt..

én a kisfiura voltam bűszke, stram kiscsávo..
vagy így na ki a király ?
megpróbálom megoldani egy két embriónak a szállását nagyon minimális pénzért...és akkor összejöhetünk...terep , helyismeret, túravezetés és garázs/műhely részemről biztosítva...

valamikor tavasszal mehet a kirándulásnak álcázott...hardenduroedzőtáborszerű szopás....
hát ha idén kicsit jobban ...de nem is pénzbe bár az se lenne rossz inkáűbb idővel álljunk jól... és akkor szervezünk valami olyasmit hogy vendégmocizás barmoknak kevés szereplővel.....viszont többször többnaposat ha lehet..
mert ez nem állapot így ...

néztem fotót facebookon ...királyok voltatok...
Hát bammeg van erre megoldás.Letöltesz egy képet a netrű amin megy egy motoros előtted,azt felragasztod szemmagasságba,és kergeted
Tsókolom Jaaa,na mindegy Aszittem mán sikerült az átoperálás Gyerünk,modernizálni egy-két szutykot