Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor gyorsan kezdjed el csipni mert nem leszek a barátod...

hello kittyt birod.?
milyen szinű sendához..mert nem mindegy.
De csak ha nagyon kitartó vagy...
Motoros paintball kell ide erdőbe ez a tuti ,hátadon meg ejtőernyő ,így a szakadék sem akadály Extrémen kell nyomni,pihenésképp,meg kúvázás
Nem csípem a sendát
például a számháboru is egy jo erdei szorakozás, csak éppen nem szoktuk üzni, de biztos jo...
előbb láttam sendához gyujtáskapcsolót
nekem nincs bajom a TM-el , a Derbi Senda pedig a kedvencem...
nem mindegy milyen motorod van...? hát nem....
szóval márka majd mindegy azért az endurók nagyon ott vannak....jó műszaki állapot és tudjál vele menni...és onnantól együtt már csak megtaláljuk az erdőbe a szórakozást...aki nem az buzi
pedig beszélgethetne itt ő is...neki se gasgas-a van
Lehet nyomozó?Olyan ződ nyomozó Ki tudja,vagy csak ide böfögött
sose tudjuk meg miért kérdezte... lehet csak zavarta hogy egy csomo féle motoros beszélget egy gasgas-nak nevezett topikban...

lehet hogy ez tilos.?

tudja faszom, kérdezzük meg töle.
Biztos,hogy vannak,de hol,azt nem tudom.Inkább aszondom nincs,me amit keresek(régi cumót akkor sose találom meg)de amikor nem kell akkor a kezembe kerül.
Nekem is van,mert?
azé nem volt olyan 1xerű.belül fogta egy zéger...csavarhúzóból kellett csinálom egy ék alakú szerszámot és akkor kibányásztam csika,neked sincs valami ilyen zárbetéted vagy régi gykapcs ami már nem kell?
nézegettem.. egy ilyet kéne leméretni hogy stimmel e
NA,mondtam Én kijön,csak ami másnak kb 5 másodperc az neked mennyi is vót?2-3 hét?
tudom milyen van az áprin. nekem is volt egy jó pár...de ez volt az első zár amit szétbarmoltam van olyan vespa amiben zadi zár van, ugyanúgy 7 "lamella" van benne és tökre hasonlít... minek költsek 8at ha esetleg kijön 3ból ... de elbaktatok holnap az aranykulcs kfthez hátha mondanak vmi okosat
estétet
könnyen lehet ne add fel ..simán elképzelhető ..összeházasítható...

megcsinálod 3 ezresből
http://www.robogoaruhaz.hu/426... amúgy lehet kapni ilyen zárhengert...csak nem hiszem hogy egy vespáé jó ebbe,igaz zadi ugyanúgy...le kell mérni