Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?f...

voltak kárszemlén, 370ezerre vették fel a kocsit
esik az essssssső...a kurvaanyját nekijje...
Jó reggeltet mindenkibe Kínodba gyühetné segíteni
Nekem egy pohár vörösbor az arcba jót tesz motorozás előtt
na mindjárt felöltözök csak tolok egy kávét....

amúgy a kávé se jó enduróba mert dehidratáló hatása van....
viszont nem alszol el...
erről beszélek....
úgy kell szopósba menni , hogy fülig érjen a szád

azért akadnak műmájerek szépszámmal , néha odacsapódnak csillivilli felszereléseikkel hozzánk és meglepődnek mikor a benzinkútnál hátul lemegyek az aszfaltról....
hálistennek legtöbbször énis elől megyek mert akikkel legtöbbször motorozok sose tudják pontosan hogy merre kell menni.Agyamba lefut hogy merre megyünk az adott nap és onnantól kezdve nem engedek magam elé senkit A por meg le van szarva,én nem stresszelek mikor motorozok ezért is csinálom mert kikapcsol teljesen.Azért vettünk endurót hogy nyeljük a port meg terítsen be a sár.Ha nem tetszik valakinek az menjen aszfalton!
Hát nem jó az biztos! Fosok,mint a pelikán! Remélem vasárnapra elmúlik,mert motorozni akarok!
jajj és kiesett a dakarosunk ...pedig már elöl ment az 5-6 helyen ...

7 szakaszt nyomott le ..sajnálom ..egy csomó lé meg munka , ideg benne aztán jöhet haza
és szerencsétlenül választottak... szünetnapon eszükbejutott , hogy cseréljenek blokkot csak úgy nehogy majd baj legyen...hát kicserélték ..betettek egy újat...és mint később kiderült rossz választás volt mert a csere blokknak leszakadt valami a gyújtásánál...még nem tudom mi mert nem volt több infora idő...

megint egy ok mondja kollégám , hogy nekem kellett volna kimennem mert én biztos lebeszéltem volna a cseréről ..és kólát inni mentünk volna ...
micsoda szopás az ilyen...
hát én se szarok be a portól---elől kell menni ennyi a titka
de elmegyek hátul is meg akárhol .... ..leszarom ...amit dob a gép én nem nyávogok ....sőt mindíg feltalálom magam amit éppen élvezek erdőbe motorkerékpárral...
ha stresszelsz ezen rámegy a motorozásodra elbaszol dolgokat nem odafigyelsz és egyre szarabbul mész nincs sikerélmény és nem kapcsol már ki onnantól kezdve véged ...és mikor ezt megérzed ettől még mattabb vagy az egészhez és ideje abbahagyni az egészet a picsába ...dopicsi

idézet dr. zoozee nagy enduróskönyvéből....erdeipszichológia fejezet ....
Jóreggelt
Szeva Zéé Por volt hól?Én tavaly nem emlékszem hogy porba motoroztam volna Na de talán kétszer aztán ennyi.Légszűrőt legalább nem kellett olyan sokat mosni
ja én meg azon tipródom , hogy kinézek terepre mert nagyon meleg van itt...rendesen tavasz ...a sár az derékig ér de hát egész évbe ezt vártuk mikor por volt....akkor azért volt a nyafogás ....
na fasz a...jobbulást !
jónapot bélák!
na megyek simogatni a drágámat,

hegesztővel a kipufogot, és hasonlok..
mitudom én ... mondjuk 2 ezer ft.
uhh az szar, mielöbbi gyogyulást.
jo reggelt.
Hasmenéses hányásos rossz reggelt nekem,a többieknek meg jó reggelt!
joccakát
alszaszni ment mki
joo éjt nektek is Csika szomszédna is
Egy csinos csaj megállít egy luxusjárgányt az M7-esen.
- Elvinne Siófokig?
- Igen... De ugye tudja, mi az ára?
- Bekalkuláltam... Inkább húsz centi a lábam között, mint húsz kilométer a talpam alatt.
sose ? akkor menekülj fussss