Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dzsízusz lávsz miii
meg a gd nagyijának szélvédőelefántfül találmányát...
én már a másodikat tolom, mindjártbefosok,

és a templomba is pont harangoznak a nyájnak.
oké
a nagy enduró biblia...?
beleirnánk csika ur sárga cipőjét is.
akkor iszom is mégegy kávét...
te zéé irjunk egy könyvet... mint társszerzők...
rám ne várjatok szolidaritásbol...
ja a szűzhártyás modszer is, "a majd csak kijukadunk valahol tipusu"

én ma célirányosan a baglyast tűzön autoval oda, és csak ott mindent fel-le, kicsit tegnap besokaltam az erdőben lévő fagyatt talaj tetején fél centi nyulos sár viszonyoktol...

tul sokszor nem működött a gáz projekt, ami egy kissé zavart föleg bedőlt fák elött.
jajj..na ilyenek szokták elkúrni a napot....

amúgy szolidaritásból mi is délbe megyünk pont ezért hogy ne idegeskedj....
meg kell még várnom valami embert, meg akarja venni azokat a ktm indexeket, azt mondta délig ideér, nagyon ajánlom neki mert ha nem csunyán megdrágul a holmi, plusz erdei átvétel lesz belőle.
nálunk most pont nem cigizik senki hála a magasságosnak....

sziaaaa bálintgazda....megyünk valahova mi is ...
velem régota nem jár senki, rossz a hirem...

mondjuk leszarom, a legjobb egyedűl, olyat lehet piritani egész nap mint atom, nincs megállás várakozosszöszmötölés farok verés, sportcigi meg hasonlok,

csak a hajtás van.

jahh én ma sziklásat terveztem az nem csuszik, annyira.
a tavaszi erdő tele van madárcsicsergéssel, meg 2t visitással 4t brűmmögéssel... szeretem a tavaszt...
gyertek motorzani kibaszott durva TAVASZ VAN ,, berobbant.
Aztatat!
Nálunk is lecserélődött már a társaság egypárszor. Sokan voltak akik jöttek,láttak,aztán feladták! Most max hárman négyen vagyunk akik megyünk. A többiek megunták,nincs rá pénz,vagy csak egyszerűen csak nem olyan helyeken szeretnek menni mint mi.

Az a jó nálunk is,hogy akik együtt megyünk,kb ugyanazokat a helyeket,utakat szeretjük,és amikor egy hét vagy egy év múlva elkezdünk mesélni,hogy mekkorát szoptunk,még akkor is fülig ér a szánk az örömtől!
jo morgent
itt is csak az elvetemültek ..szerencsére itt pont most lesz húsz éves ..a csapat..a kilencvenes évek elejétől nyomjuk az endurót igazi motorral... mert előtte nyomtuk mz -vel meg pannónia meg 75 ös cetka danúvia és még nem unjuk...szóval aki benne maradt ebbe az mind marha meg az is aki hozzánkcsapódott ez idő alatt...és itt maradt...
kiszűrődött ki az ideggyenge...

szóval itt a keménymagot nem hozod ki a sodrából...minnél nagyobb a cigaretta annál nagyobb az örömködés...
dehát ezért találták ki ezeket a motorokat...mi meg elolvastuk a gépkönyvet és az volt odaírva, hogy mindenhol mindíg mindenenát nyélgázon átmegy....teszteljük

nemtudom az én gépkönyvembe mi van írva meddig megyek de szeretnék még pár karikát egykerekezni az erdőbe...
aha jöjjél oda ..mi is kimegyünk addigra...azért ha késünk kicsit várj meg ....
Nálunk nincs ilyen gond,mert már alapból nem akar jönni velünk senki!
hali akkor oylan fél1körül?
mi is arrafelé megyünk a bányába csak ezt nem szabad mondani mert akkor megint nem akar jönni elég ember