Na meg a másik ilyen kedvencem,akinek az iwiw-je meg a fészbukja tele van ilyen,úúdejól motorozok, motoros képekkel,aztán 10km után meg oxigén sátor kell nekik,a lejáróba meg úgy vezeti le a motort mint a tehenet! Szarvánál fogva!
ilyenek mindenhol vannak énsi elvittem pár embert motorozni akkor jöttek velem utóljára többi alkalommal kérdeztem h na jösz? áhh nem mert izé..... mindig közbejött neki valami
Már mi is beszélgettük a cimborákkal,hogy büdösek vagyunk vagy mi a csöcs,hogy mindenki kerül bennünket!
Egyszer eljött velünk egy srác,aki a kocsmában mindig előadta hogy ő mekkorákat szokott motorozni,és micsoda kemény helyeken megy.Oda keveredtünk egy feljáróhoz,amit elkezdtünk basztatni. A srác megette a szendvicset,elszinyózott egy cigit,aztán azt mondta hogy ő elmebetegekkel nem motorozik. Hátrafordult,és elment haza.
Hali egy kis segítség kéne suzuki showa telón 2007 mekkora a távolság a féknyereg felfogató csavarok furatai közt? és milyen méretű a keréktengely vastagabb illetve vékonyabb fele!
szewa céé....emléxel még a kilencvenes évek elején mikor kezdtük japppánmotorral az endurózást..épp előbb írtam hogy lassan húsz éves az enduróscsapat....
jó neked pont 500 as suzukid volt...az jó kezdőmotor
hol basztad el a tárcsádat ? jajj én meg hori drz jét amortizáltam kicsit lefelé...
drága neked adok egy dedikált példányt, abbol a könyvböl ami még meg sem irodott, de megfog...
Egyszer eljött velünk egy srác,aki a kocsmában mindig előadta hogy ő mekkorákat szokott motorozni,és micsoda kemény helyeken megy.Oda keveredtünk egy feljáróhoz,amit elkezdtünk basztatni. A srác megette a szendvicset,elszinyózott egy cigit,aztán azt mondta hogy ő elmebetegekkel nem motorozik. Hátrafordult,és elment haza.
Na ilyen rengeteg van!
jó neked pont 500 as suzukid volt...az jó kezdőmotor