Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bagi teszt megvolt,minden a legfaszább 1WD-nek meg
hol nézted meg a kuplung rugóinak a méretét?..és mennyinek kell lenniük?
szewasztok ..királyság volt ma is.... igaz kiscsuka fasza volt ...
hol basztad el a tárcsádat ? jajj én meg hori drz jét amortizáltam kicsit lefelé...
jo volt a mai nap istem király idő volt, jo menni ilyenkor a szikláson, mondjuk mindig jo...

drága neked adok egy dedikált példányt, abbol a könyvböl ami még meg sem irodott, de megfog...
Én ezért is használok újrafelhasznált fékbetétet - sárral széjjelcsiszoltatni jó az is 1000 Ft-ért...
Na meg az árnyékos részeken vannak meglepetések!
énis tapasztaltam új hátsófékbetét kuka
Az erdőbe nincs por!
mai nap
én dedikált példányt kérek belőle
Na,felöltöz,kitolja a motort,bemelegíti,kimegy az erdőbe és nagy erőkkel kitermeli a kerék alól a sarat!
Na meg a másik ilyen kedvencem,akinek az iwiw-je meg a fészbukja tele van ilyen,úúdejól motorozok, motoros képekkel,aztán 10km után meg oxigén sátor kell nekik,a lejáróba meg úgy vezeti le a motort mint a tehenet! Szarvánál fogva!
ilyenek mindenhol vannak énsi elvittem pár embert motorozni akkor jöttek velem utóljára többi alkalommal kérdeztem h na jösz? áhh nem mert izé..... mindig közbejött neki valami
Szűzhártya módszer! Ez a nap mondása!
Már mi is beszélgettük a cimborákkal,hogy büdösek vagyunk vagy mi a csöcs,hogy mindenki kerül bennünket!

Egyszer eljött velünk egy srác,aki a kocsmában mindig előadta hogy ő mekkorákat szokott motorozni,és micsoda kemény helyeken megy.Oda keveredtünk egy feljáróhoz,amit elkezdtünk basztatni. A srác megette a szendvicset,elszinyózott egy cigit,aztán azt mondta hogy ő elmebetegekkel nem motorozik. Hátrafordult,és elment haza.

Na ilyen rengeteg van!
Hali egy kis segítség kéne suzuki showa telón 2007 mekkora a távolság a féknyereg felfogató csavarok furatai közt? és milyen méretű a keréktengely vastagabb illetve vékonyabb fele!
hát meg.hi vissza gondolta de jo dolgok voltak
megy az időőő de legalább ezt már megéltük...megértük...
hali ZOLIKÁM,igen emlészkem hát jah nem mostanában volt de jokat csapattunk
szewa céé....emléxel még a kilencvenes évek elején mikor kezdtük japppánmotorral az endurózást..épp előbb írtam hogy lassan húsz éves az enduróscsapat....

jó neked pont 500 as suzukid volt...az jó kezdőmotor
joo reggelt sziasztok
kávééééé
nekik lehet, nekem az enduro lávsz mi ,játszik.