jajj jimmy pont ma ért utol a srác...csak nem tudtam ideírni időben mert volt dolog...szóval megvan a cucc de sajna nem adja el mert ő pont nem használja de a gyereke se kicsi és pont most vett neki ktm-et..és mostmár neki kell...úgyhogy csöcs ...
Már menni akartam szombat óta, még szép hogy most már mindenkinek azt mondtam NEM, aki meg akart gátolni benne és délután leléptem motorozni.
Nekem is kéne szerezni másik elfordulás gátlót és laposabban menni, ahogy tanácsoltad, meg ledobni ezt a C02es mitast hátulról, mert nem az igazi. Ez az MC5 milyen a Michlen AC10 illetve S12-höz képest? Árban úgy látom olcsóbb. az S12-től tuti. Hátsókról beszélek, elől gondolom S12 van fent neked?
Tomi ,beszéltem a srácal a triál motor ügyben azt mondta sorry de nem akarja eladni mostanában, kurva jo kis motor szereti, bár ritkán használja.
van neki egy KTM 300 xcw azzal sokat megy ,én is szoktam velük motorozni.
Jó estét mindenkinek!
Hű de jót motoroztam , csak már totál elfelejtettem milyen munkás menni ezen a fagyott földön,
piszkosul csúszik....lesz holnap izomláz
Mi a pálya?Minden baba arra?
Nekem is kéne szerezni másik elfordulás gátlót és laposabban menni, ahogy tanácsoltad, meg ledobni ezt a C02es mitast hátulról, mert nem az igazi. Ez az MC5 milyen a Michlen AC10 illetve S12-höz képest? Árban úgy látom olcsóbb.
Amúgy meg jó estét!
van neki egy KTM 300 xcw azzal sokat megy ,én is szoktam velük motorozni.
é felraktam egy Metzeler MC-5-öt abbol is a legvastagabbat, 0,4-el igen jo volt,
Hű de jót motoroztam
piszkosul csúszik....lesz holnap izomláz
száradjon le a péloja annak aki nem motorozta ma üvegre az agyát...
csodaszép idő volt..
http://youtu.be/mSFHp-p0hjc