Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsáá
megyek is aludni, me holnap 8tól-4ig szopok a redvás iskolában ahelyett, hogy Zozival supermotot építenék szevasztok
Akkó,csak nézted őket Enyimbe má szervó sincs
megjöttem a kondizásból. kicsit olyan volt a kocsiban a kormány mintha elment volna a szervó
Jó neked
Ezé dógozunk
Mi a pálya?Minden baba arra?
jajj jimmy pont ma ért utol a srác...csak nem tudtam ideírni időben mert volt dolog...szóval megvan a cucc de sajna nem adja el mert ő pont nem használja de a gyereke se kicsi és pont most vett neki ktm-et..és mostmár neki kell...úgyhogy csöcs ...
jó estét
Száradjon...pisilni tudok ülve is, másra meg mostanság úgyse használom
Már menni akartam szombat óta, még szép hogy most már mindenkinek azt mondtam NEM, aki meg akart gátolni benne és délután leléptem motorozni.
Nekem is kéne szerezni másik elfordulás gátlót és laposabban menni, ahogy tanácsoltad, meg ledobni ezt a C02es mitast hátulról, mert nem az igazi. Ez az MC5 milyen a Michlen AC10 illetve S12-höz képest? Árban úgy látom olcsóbb. az S12-től tuti. Hátsókról beszélek, elől gondolom S12 van fent neked?
Bekaphassátok!

Amúgy meg jó estét!
jo estét kiáltok Szasztok
Tomi ,beszéltem a srácal a triál motor ügyben azt mondta sorry de nem akarja eladni mostanában, kurva jo kis motor szereti, bár ritkán használja.
van neki egy KTM 300 xcw azzal sokat megy ,én is szoktam velük motorozni.
látom te legalább motoroztál.

é felraktam egy Metzeler MC-5-öt abbol is a legvastagabbat, 0,4-el igen jo volt,
Jó estét mindenkinek!
Hű de jót motoroztam , csak már totál elfelejtettem milyen munkás menni ezen a fagyott földön,
piszkosul csúszik....lesz holnap izomláz
szép estét,

száradjon le a péloja annak aki nem motorozta ma üvegre az agyát...

csodaszép idő volt..
Zozee,nincs valami hír a rugóról?
Veled aztán tényleg a semmin is el lehet vitatkozni
Kézimunkám jól műxik.
http://youtu.be/mSFHp-p0hjc
Szasz,itt a gyerek cucca
De BUGIC-cal olyan jól el tudunk vitatkozni időnként akár a semmiről is, ne rontsd már el a játékunkat