Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja,lehet elkapta a fertőzést a nagyoktól
Csáá 25.
jó nekem bejön kicsit más így mint a gg al de nem rosszabb, eddig mindehol felmentem vele ott ahol zoozee ék 525 össel, ezzel valahogy gyorsabban tudok menni mert igényli hogy pörgessem kifékezett-rumplis szaron meg sokkal jobb eleinte hiányoltam a hidro kuplungot de már megszoktam ezt, ami más még benne hogy oylan könnyedén lehet terelgetni ez lehet hogy azért van mert könnyebb vagy a futómű miatt nemtudom de tetszik természetesen a gas gas alacsonyabb fordulatszámon jobban használható mint ez eleinte ez is furcsavolt de már ezt is megszoktam összefoglalva egész más stílusban kell ezzel motorzni mint a gas gas al de egyik se rosszabb a másiknál néha előfordul hoyg apám motorjával megyek (gas gas ec 250) akkor meg attól vagyok elájulva hogy milyen fasza szóval mind a 2jó ami nem tetszik az a kis tank ehez párosul egy jóval nagyobb fogyasztásis
Hello Bálint! Hát ezt sajnálattal hallom de köszi szépen a segitséget! Remélem majd akkor legalább sürübben fogja használni!

üdv
És milyen a CR-rel endurni?
embört utolérted már? egyre szebb idő van
narancssárga? pedig az egy honda rugo, ne KTM .
Csika'bá, egy 06-os Exc első-hátsó teló teljes "regenerációja" mennyi $? Egy havernek kéne ár.
Kellenek egyenlőre,sokkal jobb.Ha beáll a normál állapot(ami nálam nem gyenge)abbahagyom,addig eszem. Sok az agyalás,gyorsba be lehet sokallni.A szereldés része nem akadállyoz,agyam nem bírta már.Ebben azért nem csak ez van benne,de a fő oka ez volt.Most lassítottam.
Te,tiszta narancssárga lett a kezem attól a rugótól
mi már csak öreg fűtyik vagyunk, DE jo nagyok..
ha jól emlékszem leérkeztem épségben, 1x estem el de akkoris egy visszaváltás elmaradása miatt valami szúrós bokorba bele
Leérkezés?Kis Petőék,úgy ugrálnak így visszafordítva,bármilyen mandíneren át,(kicsi-nagy)csak lestem.Meghazudtolják rendesen a fizikát Fiatalok,vazze,fiatalok
mondom a receptet : - sex , -motorozás, - szánsáj.

a hülye gyogyszereket meg dobd ki a picsába..
Köszi Már eszem az egész gyógyszertárat,meg a gyógynövényes cseppek garmadát( )eddig elvagyok
bár megnéznék egy képet a leérkezésröl is..
jo kép.
szeva főnök. egészség rendben, ...?
eddig jo hátul az MC-5 bár még csak tegnap mentem vele, de tetszik , az tény hogy iszonyat erős az oldal fala ezért nagyon le kell engedni hogy terűljön valami 0,4-0,5 max, de ugy már jo, viszont olyan laposan már kell bele a két elfordulásgátlo, furd meg a felnit a szeleppel átellenben, mivel a gyári elfordulásgátlo a szelep mellet van kb 10-15 centire, igy a kettővel már akármilyen laposan eljárhatsz sosem fog keresztbe állni a szelep.

AC-10 jo gumi, de nem kaptam belőle occson itt a környéken, S-12 igen jo gumi hátul csak sziklás közelébe ne menj vele mert ott hamar elfogy, bár még kopottan is jobban fog mint sok gumi új korában.

elöl CSAK és kizárolag S-12 , drága de jo, nem törik, hanem folyamatosan kopik és mindig fog megéri.

nekem elöl most Metzeler sixdays van , azzal vettem a motort , de a szélső sor már mindkét oldalon letört rola tőben a sziklástol, nem kell többet ilyen.
Jó reggeltet!
megkaptam a képeket van egy pár jól sikerült
eGGelt.
Nézett a srác valami másik rugót,csak az 2007 utáni motoré,és állítólag az hosszabb valamennyivel.
morgen béláim!
jimmy nincsmit ....sajna nem is tudtam megoldani úgyhogy abszolúte
Ez tényleg csöcs! Azért köszönöm a segítséget.