jó nekem bejön kicsit más így mint a gg al de nem rosszabb, eddig mindehol felmentem vele ott ahol zoozee ék 525 össel, ezzel valahogy gyorsabban tudok menni mert igényli hogy pörgessem kifékezett-rumplis szaron meg sokkal jobb eleinte hiányoltam a hidro kuplungot de már megszoktam ezt, ami más még benne hogy oylan könnyedén lehet terelgetni ez lehet hogy azért van mert könnyebb vagy a futómű miatt nemtudom de tetszik természetesen a gas gas alacsonyabb fordulatszámon jobban használható mint ez eleinte ez is furcsavolt de már ezt is megszoktam összefoglalva egész más stílusban kell ezzel motorzni mint a gas gas al de egyik se rosszabb a másiknál néha előfordul hoyg apám motorjával megyek (gas gas ec 250) akkor meg attól vagyok elájulva hogy milyen fasza szóval mind a 2jó ami nem tetszik az a kis tank ehez párosul egy jóval nagyobb fogyasztásis
Kellenek egyenlőre,sokkal jobb.Ha beáll a normál állapot(ami nálam nem gyenge)abbahagyom,addig eszem. Sok az agyalás,gyorsba be lehet sokallni.A szereldés része nem akadállyoz,agyam nem bírta már.Ebben azért nem csak ez van benne,de a fő oka ez volt.Most lassítottam.
Te,tiszta narancssárga lett a kezem attól a rugótól
eddig jo hátul az MC-5 bár még csak tegnap mentem vele, de tetszik , az tény hogy iszonyat erős az oldal fala ezért nagyon le kell engedni hogy terűljön valami 0,4-0,5 max, de ugy már jo, viszont olyan laposan már kell bele a két elfordulásgátlo, furd meg a felnit a szeleppel átellenben, mivel a gyári elfordulásgátlo a szelep mellet van kb 10-15 centire, igy a kettővel már akármilyen laposan eljárhatsz sosem fog keresztbe állni a szelep.
AC-10 jo gumi, de nem kaptam belőle occson itt a környéken, S-12 igen jo gumi hátul csak sziklás közelébe ne menj vele mert ott hamar elfogy, bár még kopottan is jobban fog mint sok gumi új korában.
elöl CSAK és kizárolag S-12 , drága de jo, nem törik, hanem folyamatosan kopik és mindig fog megéri.
nekem elöl most Metzeler sixdays van , azzal vettem a motort , de a szélső sor már mindkét oldalon letört rola tőben a sziklástol, nem kell többet ilyen.
üdv
Te,tiszta narancssárga lett a kezem attól a rugótól
a hülye gyogyszereket meg dobd ki a picsába..
AC-10 jo gumi, de nem kaptam belőle occson itt a környéken, S-12 igen jo gumi hátul csak sziklás közelébe ne menj vele mert ott hamar elfogy, bár még kopottan is jobban fog mint sok gumi új korában.
elöl CSAK és kizárolag S-12 , drága de jo, nem törik, hanem folyamatosan kopik és mindig fog megéri.
nekem elöl most Metzeler sixdays van , azzal vettem a motort , de a szélső sor már mindkét oldalon letört rola tőben a sziklástol, nem kell többet ilyen.
jimmy nincsmit ....sajna nem is tudtam megoldani úgyhogy abszolúte